A Bikák tele lesznek energiával, életkedvvel és tenni akarással, a Nyilasok számára pedig kellemes, vidám hangulatú hétvége van kilátásban, folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

A hosszú hétvége hátralévő része mozgalmas lesz, folyamatosan azt érzed, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek! Jössz és mész, elrendezel függő ügyeket és nagy benned a tettvágy, mindegy, mit és mennyit csinálsz. Lényeges, hogy hasznos legyen és valamilyen pozitív eredménnyel járjon minden tetted. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal összefüggésben, hogy mit kezdj az energiáddal, akkor kérj tanácsot környezetedtől, biztosan lesznek ötletek. A saját dolgaid mellett hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Mi számodra a változások és a boldog élet kulcsa? - Konfuciusz bölcsessége a csillagjegyeknek!

Bika

Egy Bikától egyáltalán nem meglepő, hogy képes keményen és szorgalmasan végigdolgozni egy munkahetet, és végül szombat reggel úgy ébred, mintha semmi sem történt volna. Ez jó hír! Tele vagy energiával, életkedvvel, tenni akarással, hát sürgősen láss munkához, akár otthon, akár a szüleidnek vagy barátoknak besegítve. A jótékony bolygóhatásokat egész hétvégén érezni fogod, ennek köszönhetően folyamatosan emelkedett hangulatban leszel. Vasárnap sem bírsz megülni a fenekeden, csinálj valami szokatlant, formabontót!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Szombaton igen fura körülmények várhatók, egy kellemetlen vita árnyékolhatja be a délelőtti órákat. Szerencsére a történet legvége jól sül el, mert rájöhetsz valamire, ami eddig rejtve volt előtted. Gondolkodj el az ügyön! A jó kedved délután ismét magasba szökik, minden a helyére kerül, csak kitartás, optimizmus meg mosoly kell ehhez. Mindenben lásd meg a jót és a lehetőséget, így te boldog tudsz lenni. A vasárnapod örömteli eseményekkel telik, mindegy, kikkel töltöd az idődet, elégedett leszel. A függőben lévő ügyeket beszéld át az érintettekkel, a Merkúr segíti a hasznos kommunikációt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Remek hétvége vár rád, felhőtlen boldogság és jókedv lesz jelen az életedben, bármerre is mégy, megtalálod a számításaidat, ráadásul olyan emberekkel töltheted az idődet, akikkel jó hatással lesztek egymásra. Amennyiben kellően szemfüles vagy, akkor észreveszed, hogy ez a pozitív közeg valójában a pénteki nap folytatása, így pedig a vasárnappal sem lesz semmi gond! Pozitív hangulatod mindenkire jó hatással lesz, így ne lepődj meg azon, hogy sokan keresik a társaságodat, tanácsot kérnek, vagy csak beszélgetnének veled teljesen általános dolgokról. Valld be nyugodtan, hogy vágysz is már arra, hogy nyüzsögjenek körülötted a szeretteid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: