Az Ikrek bármit megengedhetnek maguknak, bólintsanak olyasmire, amire eddig talán még sosem. A Szüzek csendes, békés hétvégére számíthatnak, de most nem is akarnak mást. A Bakok több izgalmas meghívást kaphatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

A lehetõség a változtatásra, melyen mostanában törte a fejét, ma kopogtathat ajtaján, kedves Bak. Ez lehet egy új lépés a karrierjében, vagy éppen szerelmi életében, de akár egy nagy visszatérés is egy korábbi vesztes csata színhelyére, ezúttal gyõztesen! Tûzze ki a zászlót a csúcsra, ne szerénykedjen, hisz megdolgozott érte!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Ha erre a hétvégére házon kívüli programokat, esetleg egy utazást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre! Kisebb akadályok adódhatnak az induláskor, netán útközben. Legyen nálad meleg öltözet, takaró, úti patika. Inkább legyél felkészült, és cipelj magaddal több mindent látszólag feleslegesen, most fontos az előrelátás és az alaposság. Ha ez megvan, akkor kellemesen fog telni mindkét napod, és örömteli élményekben lesz részed. Vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak az alapos előkészületek miatt. Ha viszont inkább otthonod négy falát választod, akkor se ragadj le az unalom mellett!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Bika

Szép és békés lehetne az előtted álló hétvége, amennyiben nem zsúfolnák tele a barátaid vagy a családod mindenféle programmal, ráadásul az otthoni tennivalók is összegyűlve várják a megoldást. Nehezen lelsz rá az arany középútra azért, hogy mindenkinek megfelelj, emellett pedig a saját vágyaidat is kielégítsd. Bika létedre tartasz most egy kicsit a túlzott kötelezettségektől, leginkább csendre és nyugalomra vágynál. Kutyaharapás szőrével? Nos, a mondás időszerű, és mégiscsak érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy kiadós buliba vesd bele magadat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Jó eredményekkel zártad a hét dolgosabbik részét, így hétvégén bármit megengedhetsz magadnak, bólints olyasmire, amire eddig talán még sosem. Szombat reggel sugárzol a jókedvtől, árad belőled az optimizmus, így a közeledben lévő embereket magadhoz vonzod, és jó hatással leszel mindenkire. Inkább a vasárnap lesz számodra mozgalmas. Jó eséllyel érdekes ismeretségekre tehetsz szert, melyek később a hasznodra lesznek. Emellett talán valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád... engedj a csábításnak!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Az elmúlt napok leterheltsége tovatűnik, az esetleges felhők eltűnnek a fejed fölül, és az időjárástól teljesen függetlenül a zsigereidben érzed a tavasz előjeleit. Ehhez illeszkedve válassz magadnak szabadtéri programokat. Szombat délután és este forrni fog a véred, ugyanakkor a hűség most nagy szerepet játszhat az életedben, akár önmagadról és az elveidről legyen szó, akár kedvesedről, netán egy barátról, vagy csak valamilyen konkrét elhatározásról. Nagy eséllyel sikerül majd kordában tartani magadat, de az is megeshet, hogy a Vénusz túl erőteljes hatással lesz rád, és képtelen leszel nemet mondani valakinek...

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: