A Szüzek számára mozgalmas és izgalmas lesz ez a két nap, vágyaik meglepő gyorsasággal teljesülhetnek. A Skorpiók lelke igényli a csendet, így végre meghallhatják a belső üzeneteit is. A Nyilasok pedig merjenek nagyot álmodni, és ne utasítsák vissza az ismeretlenek közeledését. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Fura érzés lesz úrrá rajtad, viszont egyáltalán nem tudod, hogy valami jónak vagy kellemetlennek az előjele mindez... Mintha nem lenne minden a helyén, igaz? Tökéletesen ráéreztél arra, hogy szombaton lehet egy-két kisebb összezördülésed a környezetedben élő emberekkel, ugyanakkor ne másokat hibáztass, hiszen te is részese voltál a dolgoknak. Inkább okulj a történésekből, hisz a friss tapasztalatokkal legközelebb ugyanezen helyzetek elkerülhetők. Mivel nagyon érzékeny leszel ezen a két napon, próbálj meg uralkodni az indulataidon, nyeld le a békát, ha épp arra lenne szükség ahhoz, hogy a békét fenntarthasd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-18 - Megehet, hogy a rózsaszín köd miatt nem veszi észre, hogy...

Bika

Sokakat meglepsz azzal, hogy tüzes és akaratos leszel ezen a hétvégén. Többször is megesik, hogy hamar kimondod a véleményedet, és azon már módosítani utólag nem lehet. Ez ritkán esik meg veled, épp ezért nagyon vigyázz a gesztikulációdra, a kiejtett szavakra, a stílusra, mert a hirtelenkedés, az elhibázott szófordulatok könnyen konfliktust robbanthatnak ki. Megbánthatod egy szerettedet vagy barátodat, akit később nehéz lesz kiengesztelni. Ám semmi sem lehetetlen! Tudatossággal, visszafogottsággal mindkét nap képes leszel jobb irányba terelni a dolgokat. Vedd elő ellenállhatatlan mosolyodat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az elmúlt napokban volt részed mindenféle élményben, ugyanakkor az biztos, hogy nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, így ezek pozitív hatásai egész hétvégén érezhetők lesznek. A hangulatod emelkedett, másokat is felvidítasz. Mosolyogj sokat, mondj igent ötletes vagy akár bolondos dologra is, a bátortalanság nem lehet ennek akadálya. Remek érzés lesz elrugaszkodni a földtől, és bátran élvezni az életet. A környezetedet is örömmel tölti el, hogy így láthatnak: felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak. Kényeztesd szeretteidet most te, vesd be azokat a dolgokat, amiket nagyon élveznek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Vannak fenntartásaid egy közeli baráttal vagy családtaggal összefüggésben? Ezek biztosan nem voltak alaptalanok, ám kételyeid szombaton egy csapásra tovatűnnek, választ kapsz a függőben lévő kérdésekre, és végül megérted, mi és miért történt mostanság. Ezek a folyamatok segítik a megnyugvást és lelked is megbékél. Egyértelművé válik, hogy a bizalom megmarad közted és a másik személy között. Akár együtt is tölthetnétek a szombat estét, ünnepeljétek meg a kötelék fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Jót tesz, ha megtervezed a jövő hetet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: