A Kosok számára eljött az ideje annak, hogy olyan dolgokat próbáljanak ki, amiket még sosem. A Bikák pedig akármivel is foglalják el magukat, biztosan élvezik majd a programot. A Rákoknak alkalmuk nyílik bebizonyítani, hogy milyen szenvedélyesek, a Skorpiók hétvégéjében azonban a pihenésé lesz a főszerep. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén keress olyan programot, ahol sok víz vesz körül, és inkább csend van, mint forgatag. Ha úgy tartja kedved, bátran mutasd meg, hogy szereted a földi élvezeteket is, a finom ételeket, italokat. Vegyél részt páratlan eseményeken, kóstolj meg új ízeket, próbálj ki olyan dolgokat, amiket még sosem. Kiadós testmasszázs, napozás, vadvízi túra, fincsi ételek, s minden, ami egy egészséges ember jókedvét biztosíthatja egy teljesen átlagos, őszii hétvégén. Ha valaki szívesen elkísérne, ne utasítsd vissza, neked is jól jön majd a társaság.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma ráeszmélhet néhány szükséges tennivalóra otthonában, valamint szerelme, barátai is nagyon hiányozhatnak önnek, különösen, ha mindettõl távol kényszerül tölteni napja jelentõs részét. Kösse le figyelmét valamivel, hogy gyorsabban peregjenek a percek, majd, amint lehet, induljon is vágyakozása irányába, hogy este elégedetten térhessen nyugovóra.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ezen a két napon neked szinte teljesen mindegy az, mi történik, hiszen akkor is kiválóan fogod magad érezni a bőrödben, ha mások esetleg nem. Bikaként nem hadakozol a munka ellen, ugyanakkor az sem titok, hogy szereted a szombati napokat, mert ilyenkor lehet időt szakítani a kényelmes bevásárlásokra, próbálgatásra, vagy csak szimplán a nézelődésre, egy teraszon elfogyasztott kávéra, ebédre, ősz lévén pedig akár már egy szabadtéri fürdőzésre is. Ma próbálj ki új termékeket, más ízeket, mint eddig. Vasárnap viszont a lazsálás kapjon főszerepet, és erről ne mondj le senki kedvéért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hogyan lehet jókedvre deríteni az egyes csillagjegyeket? Rád is igazak ezek?

Ikrek

Ezen a hétvégén előnyben az egészséged és a nyugalmad! Most adottak a körülmények ahhoz, hogy felfrissülj, és kissé megújulj! Ha vannak problémáid, azokat orvosold, válts életmódot, kezdj más típusú étkezésbe, szerezz egy fitneszbérletet, vagy csak kezdj el futni minden reggel. Felejtsd el azt, hogy tömöd magad összevissza mindenfélével, amit éppen megkívánsz, vagy az orrod elé tolnak. Jól tennéd, ha szervezetedet nem terhelnéd feleslegesen, egyszerűen csak gondolkozz logikusan, erre képes vagy. Formálj magadon, hogy jobb legyen a közérzeted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: