Kos

03.21 - 04.19

Ne fuss előre túlságosan az időben! A hétvégi szerelmi konfliktusok nagy százaléka abból adódik, hogy a párod képtelen követni téged. Ha nem szeretnéd vitákkal mérgezni a napok óta várt hétvégét, akkor írd le, mit tervezel! És törekedj a közös nevezőre!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Bika

04.20 - 05.20

Lustálkodni lesz kedved, miközben a párod a lakást akarja rendbe szedni. Vagy fordítva. Mindegy. A lényeg, hogy nem lesztek tökéletesen egy hullámhosszon, amiből nézeteltérés és sértődés adódhat. Ennek szombat reggel elejét veheted, ha egyeztettek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-17 - Könnyen lehet, hogy, menekülõre foghatja egy...

Ikrek

05.21 - 06.21

Tőled szokatlan módon fegyelmezett és összeszedett leszel október első hétvégéjén. Ennek örülni fog a párod, mert szeretne veled beszélni, hogy közös programokat tűzhessetek ki. De jó lenne, ha nem csak beszélnétek róla, hanem csinálnátok is valami programot.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Rák

06.22 - 07.22

Nem bánod, hogy október első hétvégéjén minden a párod körül forog, és minden a kedve szerint alakul. Szívesen csinálod azt, amit ő javasol. Persze jól esne, ha belecsempészne olyasmit is, ami rólad szól. Finoman célozz erre, segítve neki, hogy el ne feledkezzen rólad!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: