A Bikák hétvégéje a kedvük szerint alakul majd, lesz benne bőven érdekes és izgalmas esemény, a Rákok hétvégéje sem lesz unalmas, bár nem éppen úgy alakul majd, ahogy várták. A Szüzek két napja pedig kellemesnek és energikusnak ígérkezik majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A közelgő telihold feltöltő hatása már most jót tesz veled, segíti utadat, aktivizál, mosolyra és tettekre sarkall, s ha ez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre minden terved teljesül. Légy boldog és elégedett azzal, ami megadatik számodra. Valójában ez is része annak, amin a boldogságod és a boldogulásod múlik jelenleg. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is ajándékozzon neked a sors. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a sok jót. Jelentős mennyiségű erőfeszítés áll az eredményeid mögött, ezt ne feledd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Bika

Ez a hétvége kedved szerint alakul, lesz benne érdekes, izgalmas történés, így pedig a mozgalmasság és az örömteliség is feltűnnek a színen. A pihenés nem garantált, sőt, készülj fel arra is, hogy esetleg munkába kell állnod, be kell segítened egy családtagodnak, vagy otthon akad halaszthatatlan tennivaló. Nem az a kérdés, lesz-e hozzá kedved, hanem az, hogy valamiféle határidőt be kell tartanod... Kénytelen leszel a végére járni több függő ügyednek, ám tudd, hogy minden jól alakul a végén és elégedett leszel. Megtörténhet, hogy egy fura kényszerhelyzet ad neked egy fantasztikus lehetőséget, használj ki minden alkalmat a változtatáshoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Ezek a szeretethiányos ember legfontosabb jellemvonásai

Ikrek

Végre itt a hétvége, és ez nem csalás, nem ámítás, csupán szín tiszta valóság. Engedd el magadat, hisz minden adott a remek kikapcsolódáshoz. Eleinte talán eltűnődsz a semmittevés gondolatán, ám végül a mozgalmasság jobban fog vonzani. Bátran vállalj valamilyen feladatot, és ha valaki kér, akkor nyújts neki segítő jobbot. Olyan embereket támogass, akikről tudod, hogy tényleg rászorulnak a te jóindulatodra, így valóban hasznos helyre fekteted az idődet és az energiádat. Emellett átgondolhatnád egy rövid diéta beiktatását a jövő hétre, ennek terveit most fektesd le.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: