A Bikák hétvégéje a kedvük szerint alakul majd, lesz benne bőven érdekes és izgalmas esemény, a Rákok hétvégéje sem lesz unalmas, bár nem éppen úgy alakul majd, ahogy várták. A Szüzek két napja pedig kellemesnek és energikusnak ígérkezik majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A közelgő telihold feltöltő hatása már most jót tesz veled, segíti utadat, aktivizál, mosolyra és tettekre sarkall, s ha ez nem lenne elég, akkor tudd, hogy lépésről lépésre minden terved teljesül. Légy boldog és elégedett azzal, ami megadatik számodra. Valójában ez is része annak, amin a boldogságod és a boldogulásod múlik jelenleg. Örülj a kevésnek is, a sokat pedig oszd be jól, bármit is ajándékozzon neked a sors. Az pedig eszedbe se jusson, hogy esetleg nem érdemled meg a sok jót. Jelentős mennyiségű erőfeszítés áll az eredményeid mögött, ezt ne feledd!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Meglehet, hogy nyugtalanul aludt az éjjel, ezért kissé fáradtan, kedvetlenül ébred. Igyekezzen mielõbb felfrissíteni magát, mert már korán, nagy meglepetések, esetleg kihívások érhetik, melyekkel csak akkor birkózhat meg eredményesen, ha száz százalékosan odateszi magát! Este majd jöhet a jól megérdemelt pihenés, csak tartson ki, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bika

Ez a hétvége kedved szerint alakul, lesz benne érdekes, izgalmas történés, így pedig a mozgalmasság és az örömteliség is feltűnnek a színen. A pihenés nem garantált, sőt, készülj fel arra is, hogy esetleg munkába kell állnod, be kell segítened egy családtagodnak, vagy otthon akad halaszthatatlan tennivaló. Nem az a kérdés, lesz-e hozzá kedved, hanem az, hogy valamiféle határidőt be kell tartanod... Kénytelen leszel a végére járni több függő ügyednek, ám tudd, hogy minden jól alakul a végén és elégedett leszel. Megtörténhet, hogy egy fura kényszerhelyzet ad neked egy fantasztikus lehetőséget, használj ki minden alkalmat a változtatáshoz!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

Ma, bár látszólag nem sok minden változik, vagy történik, a háttérben nagy dolgok lehetnek, melyek adhatnak némi fejtörést önnek, kedves Bika. Egy nagy elõrelépés a küszöbön áll valamivel kapcsolatban, csupán a pontos idõpont és forma megjósolhatatlan. Legyen türelemmel még egy picit!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 23. csütörtök – Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Rák, Ikrek, Vízöntő, Skorpió

Ikrek

Végre itt a hétvége, és ez nem csalás, nem ámítás, csupán szín tiszta valóság. Engedd el magadat, hisz minden adott a remek kikapcsolódáshoz. Eleinte talán eltűnődsz a semmittevés gondolatán, ám végül a mozgalmasság jobban fog vonzani. Bátran vállalj valamilyen feladatot, és ha valaki kér, akkor nyújts neki segítő jobbot. Olyan embereket támogass, akikről tudod, hogy tényleg rászorulnak a te jóindulatodra, így valóban hasznos helyre fekteted az idődet és az energiádat. Emellett átgondolhatnád egy rövid diéta beiktatását a jövő hétre, ennek terveit most fektesd le.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-22)

A mai nap nem épp a megfelelõ a tanulásra, vagy új dolgok gyakorlati elsajátítására, ugyanis, az esetleges túlterheltség, kedvetlenség mellett, meglehetõsen kihagyhat koncentrációja. Ne erõltesse, ami nem megy, kedves Ikrek, még akkor sem, ha nagyon szeretné! Egy másik alkalommal, sokkal könnyebben és gyorsabban sajátíthat majd el mindent!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: