A Szüzek érdekes hétvége elé néznek, unatkozni biztosan nem fognak! A nyilasok pedig felüdítő két nap előtt állnak. A vízöntők számára az a hétvége az összes eseményével, lehetőségével, különlegességével válik izgalmassá. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Már napok óta befészkelte magát valami extrém téma a fejedbe? Egy különös érzés ölel körbe? Van valami a levegőben, talán izzik is? Jól érzed, a változás szele megérint, új energiák érkeznek, s biztosan tudod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy jóval előrébb léphess. Mostanában alaposan megcsapoltad energiakészleteidet, így nincs túl sok lehetőséged arra, hogy tovább halogasd életed különféle területeinek átformálását. Ez a hétvége erre kiváló lehetőséget biztosít, hisz növő hold van, így könnyebben is döntesz arról, milyen új dolgokat kellene csinálnod.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas

Bika

Ezen a két napon mutasd meg ez erős, ugyanakkor ne az akaratos oldaladat! Légy maga a megtestesült önbizalom, a nyugalom, ám, ha szükséges, akkor akár békebíróvá is válhatsz más emberek vitáiban, mert mindenhol jól tudsz teljesíteni. Merészen, de ne szemtelenül szólj bele abba, ha mások egymásnak esnek. Nem kell elviselned a feszültséget! Meglepő stílusban és nagy toleranciával tudod lenyugtatni az embereket, amiért végül hálásak lesznek neked. Bátran hozz döntéseket, ne kételkedj képességeidben! Ha kell, kérd ki egy bizalmasod véleményét, ide elsősorban saját belső hangodra hallgass.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

A pénteki nap elégedettségre ad okot, így a hétvége hangulatát ez előre meghatározza. Bár megtörténhet, hogy valaki felbosszant vagy egy feladatnak nem érsz a végére, ám semmi ne vegye kedvedet a hétvégétől, valamint a barátokkal szervezett programoktól. Szombaton reggel fáradtan ébredhetsz, s eleinte nem lesz emelkedett a kedélyállapotod, s talán azt érzed, jobb lenne otthon maradni... Dönts belátásod szerint, ám légy tisztában azzal, hogy ha társaságba mész, akkor sok mosollyal fogsz találkozni, ami minden problémát feledtet veled. Saját érdekedben kerüld el a vitákat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: