Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk június 14-től 16-ig tart.

Kos

Ne hagyd, hogy a kételkedések, bizonytalanságok eluralkodjanak - akár szerelmi életedben is! Ne engedd, hogy tönkretegyék jókedvedet, elvegyék a benned levő hitet, bizalmat, lágyságot, feltételnélküli szeretetet! Ám legyél éber is, ne higgy el mindent, amit hódolóid mondanak, pláne ha még a csillagokat is le akarják hozni az égről! Régóta együtt élt pároddal beszélgess sokat, élmény hallgatni mesékben gazdag szavaidat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és....

Bika

Ne gondold, hogy sok pénz kell ahhoz, hogy megtaláld szerelmedet vagy megtartsd kedvesedet - legalábbis, ha az igaz szerelemre vágysz, mely nem sokat ad a külsőségekre! Adj fel egy hirdetést, menj el testvéreid, szomszédjaid által szervezett programokra, ahol rád talál valaki, akit az angyalok hoznak neked! Régóta együtt élt pároddal minden rendben, főleg, ha valahová elutaztok, mely felpezsdíti szerelmeteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon kedves mosolyod felhívja rád a figyelmet, nem tudsz elbújni a szerelem elől! Ne is akarj, hisz egy angyali szeretettel érkező hódoló próbál kimenteni abból az önsajnálattal és csalódással teli dagonyából, melybe meglehet beleragadtál, s kilátástalannak érzel mindent! Ha meglévő szerelmed határozottabb, mint szokott, ne csodálkozz, szükséged van erre! Régóta együtt élt párod tükröt tart neked, pont olyan, mint te.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: