Kos

Szingli: Te hosszútávú kapcsolatot keresel, de mostanában olyan srácokkal randiztál, akik max egy éjszakában gondolkodtak. Ne keseredj el, ezen a hétvégén sokkal kellemesebb élményben lesz részed ismerkedés-fronton!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Néhányan, akikkel mostanában ideje nagy részét tölti, vitába keveredhetnek egymással, ami egész komoly filozófiai mélységekbe torkollhat. Ez mind önnek, mind másoknak, meglehetõs kényelmetlenségeket okozhat, melyet nehéz lehet higgadtan kezelni, mégis, mindenképpen ma erre törekedjen, kedves Kos. A legjobb, ha még csírájában igyekszik elfojtani a bajt, s mihamarább ráveszi a vitázó feleket, hogy váltsanak valami értelmesebb témára a parttalan dobálózásuk helyett...

Párban: Az önbizalmad jelenleg egyenlő a nullával, de a barátod nagyon ért hozzá, hogyan turbózza fel. Most is mindent megtesz, hogy jobban érezd magad, neked csak élvezned kell a szuper meglepetéseket.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-07 - Ma a szokásosnál nyûgösebben, kimerültebben ébredhet....

Bika

Szingli: Egyre feszültebb vagy a kiszemelted társaságában, és ezt kezdi ő is kiszúrni, viszont lehet, hogy teljesen félreérti a viselkedésedet. Adj neki egyértelműbb jeleket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma valami apróság, kifejezett aggodalommal töltheti el, melyet nagyon nehezen él meg, kedves Bika! Ne engedje, hogy maga alá gyûrje a félelem és a aggódás. Bármi is legyen a tárgya, az elsõ riadalom után, kapja össze magát és kerüljön elébe az eseményeknek. Ha kell, nyomozzon, kutasson addig, míg végül teljes bizonyosságot nem nyer, hogy aggodalma felesleges volt és valójában minden a legnagyobb rendben!

Párban: Újra és újra képesek vagytok összeveszni ugyanazon a dolgon, hiába beszéltétek már meg százszor. Egyikőtöknek engednie kéne, különben ennek sosem lesz vege…

Ikrek

Szingli: Teljesen egy hullámhosszon vagytok az új pasiddal,  totálisan rá is vagy kattanva, mindent tudni akarsz róla és mindent el akarsz mesélni magadról. Picit azért lassíthatnál, ez az egyik legjobb időszak, ne siettesd, élvezd ki!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma számos pluszkör megfutására kényszerülhet, kedves Ikrek, egy meglehetõsen kényes üggyel kapcsolatban. Akármennyire is értelmetlennek és rituálisnak tûnnek a dolgok, sajnos mindenképpen szükségesek. Ha véget ér a nap, fáradtan és elnyûtten érhet haza, így alkalmasint egy forró fürdõ, vagy egy kis masszázs most aranyat érhet!

Párban: Annyi megoldandó feladatod volt a héten a melóban, hogy hétvégén már nincs kedved a problémákkal foglalkozni. Szerencsére ezt a barátod is érzi és mindent megtesz majd, hogy elterelje a figyelmedet.

Rák

Szingli: Egy olyan fiúval találkozhatsz a hétvégén, akiről már első pillantásra tudod, hogy maximálisan az eseted. Kezdeményezz, hívd fel magadra a figyelmet, mert könnyen lecsúszhatsz róla, elkerülhetitek egymást.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-04)

Ma rendkívüli türelemre lehet szüksége ahhoz, hogy önmaga maradhasson, kedves Rák, ugyanis kifejezetten frusztrálhatják a környezetében élõk bizonyos dolgai. Igyekezzen diplomatikus maradni, s ó, ha úgy érzi, már nem bírja a nyomást, szabaduljon el és sétáljon egyet a friss levegõn inkább, mintsem beleálljon bármibe is.

Párban: Túl sokat foglalkoztál mostanában azzal, hogy mit gondolnak a barátok, rokonok a kapcsolatotokról. Ez mostmár kezdi zavarni a barátodat, és ha nem változtatsz a dolgon, szóvá is teszi majd.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: