Oroszlán

Szingli: Több kedved és energiád van kimozdulni, tavasszal te is sokkal jobban szeretsz ismerkedni, szóval minden adott, hogy végre randizgass, csak ne legyél bizalmatlan!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Párban: Olyan stresszes vagy, hogy a pasidban is mindig csak a hibát keresed. Ez a legrosszabb hozzáállás, pont, hogy vele kellene lazítanod, kiereszteni a fáradt gőzt.

Íme a horoszkóp legfontosabb tanácsai a Vízöntő havára

Szűz

Szingli: Az a fiú, aki miatt mostanában sokat szomorkodtál, végre egyre kevesebbet jut eszedbe, és mivel el tudod engedni, egy új srác is képbe kerülhet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Párban: Nem lesz felhőtlenül boldog a hétvégétek, mert elkerülhetetlenül belefuttok ugyanazokba a vitatémákba. Egyikőtöknek végre engednie kellene. Ne akarsz te lenni?

Mérleg

Szingli: Sokkal pozitívabban állsz az ismerkedéshez, mint mostanában. Nem akarsz görcsösen megfelelni mindenkinek, és ettől még jobban élvezed majd a randizgatást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Párban: Azt eddig is tudtad, hogy nem nagyon lehet megváltoztatni egy férfit, de hogy semmi kompromisszumot nem tudsz kicsikarni belőle, már kezd aggasztani. Ne titkold a barátod előtt, hogy ez bánt téged!

Ennek a 3 csillagjegynek az egész élete megváltozhat év végéig

Skorpió

Szingli: Az összes barátnődnek van jelenleg pasija, te pedig még mindig egyedül vagy és így nyilván irtó nehéz programokat csinálni. Fel a fejjel, az új srácok  is biztosan jó fejek, csak meg kell ismerned őket!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

Párban: Kontroll alatt akarod tartani a barátodat, de miért? Elszállt a bizalom vagy sosem volt meg? Ha odáig fajul a dolog, hogy belenézel a mailjeibe vagy telefonjába, akkor nagy a baj!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: