Oroszlán

Álomszép megéléseid, melyek mind testi, mind lelki síkon itt vannak, felejthetetlenek maradnak. Mindez annak ellenére, hogy talán te nem így tervezed, hisz tele vagy szabadságvággyal, el sem tudod képzelni, hogy valaki olyan mértékben megfogjon, hogy te ne állj tovább, ne keresd az újabb és újabb lehetőségeket. Igaz, a pénzt nem sajnálod, s egy beszélgetés elindít valamit, ami sajnos régen együtt élt párodra nem igaz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap eljött annak az ideje, hogy elintézetlen dolgait végre a helyükre tegye. Akár a munka terén, akár lakásfelújítással vannak elmaradásai, itt az ideje mindet befejezni. Hosszú, nehéz napra számíthat, ezért érdemes idõben nekiállni a teendõknek. Nem lesz egyszerû dolga, de boldogítsa az a tudat, hogy a munkája meghozhatja végre várva várt gyümölcsét. Végezzen alapos munkát és ne hagyja, hogy bármi vagy bárki is elvegye a kedvét. Késõ este pedig jöhet a megérdemelt pihenés. Számíthat kedvese odaadó kényeztetésére!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Hagyd hatni a szerelmet, engedd, hogy alakulj, változz! Itt van az ideje, nem kell tenned ellene semmit, de talán nem is tudsz! Többször éltél már együtt előző életeidben azzal, akivel most találkozol, s aki ekkora hatással tud lenni rád. Ha már van szerelmed, kapcsolatotok mélységet kap, akár hosszútávban is el kezdhetsz gondolkozni. Régen együtt pároddal való kapcsolatodra az angyalok vigyáznak, beszélgessetek sokat!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Mérleg

Ha sikerül kiállni az elétek tett próbákat szerelmeddel, akkor még nagyobb lesz az összetartó erő köztetek, akár el is kezdhettek hosszútávban gondolkozni. Azt senki nem ígéri, hogy a feladat könnyű lesz, ami elsősorban most nem is rajtad, de párod szabadságvágyán múlik. Neked a megértést, az akaratod elengedését kell hozzáadni, hogy mindez sikerüljön. A titkok utáni vágy még mindig izgat, ki tudja, mit hoz ez neked?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Ezt a napot legszívesebben barátaival töltené, de a munka megint közbeszólhat. Munkahelyén könnyedén szétszórt lehet, hisz nem igazán sikerül elmélyülnie a teendõkben, az önre bízott feladatok elvégzésében. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a lehetõ legtöbbet hozza ki magából. A munka végeztével pedig ne várjon tovább, töltse az estét barátai társaságában. Menjenek el szórakozni, beszélgessenek, bulizzanak egy nagyot. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. A munkahelyét pedig felejtse is el, az estének, mely éjszakába tér majd át, másról kell most szólnia!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Csodaszép vagy! Ha nem teszel semmit sem a szerelemért, akkor is megbabonázol mindenkit. Amúgy is hat végletességed, végzetességed, de most, hogy minden bedobsz, valóban ellenállhatatlan vagy. A legdivatosabb ruhákat, ékszereket veszed fel - melyek mégis egyediek, hisz sosem állsz be a sorba – elhagyhatatlan, ott hagyhatatlan vagy! Most ráadásul még minden külső segítséget is megkapsz a szerelemhez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: