Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk május 31-től június 2-ig tart.

Kos

Bárkit leveszel nagy szövegeddel, „jófejségeddel”, kedves mosolyoddal, divatos ruháiddal a lábáról, ellenállhatatlan vagy. Egész egyedi és különleges holmikra találsz, melyek a programokra is érvényesek, lázba és izgalomba hozva kiválasztottadat. Érzékenységed és gondoskodó szereteted csak hab a tortán - az ágyba vitt reggeli régóta együtt élt párodnak is jár, nem csoda, ha ő is odavan érted!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-11 - Ma egy igen jelentõs esemény határozhatja meg a napját szerelmi téren...

Bika

Ha nem ragadsz bele egy csalódásba, egy álomba, mely nem engedi, hogy itt legyél a valóságban, azt teremtesz hatalmas erőddel, komolyságoddal és szépségeddel, amit csak akarsz. Egyszerre vagy különleges, izgató, szabadságvágyó, és megbízható, hűséges, érzelmekben gazdag is, mely rendkívül titokzatossá tesz. Régóta együtt élt pároddal utazzatok, nem csak tájakat, de egymást is újra felfedezitek!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nézz szembe csalódásoddal, tegyél rendet magadban, szabadulj fel az alól a nehéz érzés alól, mely akár még könnyeket is csalhat szemedbe! Sírd ki magad, s megtisztulva, újult erővel fedezd fel a lehetőségeket - egy nagyon érdekes, különleges és titokzatos szerelem vár, kár lenne kihagyni! Régóta együtt élt pároddal nehezebb a helyzet, nála egy nagyobb rendrakásra lenne szükség – ne várj el semmit, s akkor nincs csalódás!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Különleges hódolóid izgatnak, játszol velük, mint a tűzzel, csak meg ne égesd magad! Divatos ruháiddal nagyon szép vagy, vonzanak az extrém programok. Nem is tudnál most egyhelyben ülni, a konyhába bezárni magad, ha csak meglévő, akár régóta együtt élt párod hatása alól nem tudsz szabadulni, akivel a szerelem újra lángra lobbanhat. Ő képes rávenni a különleges finomságok készítésére, fel is pezsdül kapcsolatotok.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: