Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 22-én is!

Kos

Szingli: Eddig extra óvatos voltál a fiúkkal, és kétszer is meggondoltad, hogy kivel mibe mész bele. Ez a hétvége viszont a spontán döntésekről fog szólni, a végeredmény pedig még téged is meglep majd!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma igazán érzelmekben gazdag napja lehet, kedves Kos, hiszen döntéseiben fõként szíve és intuíciói fognak dominálni. Nyugodtan bízhat ösztöneiben, most biztosan nem vezetik tévútra. Munkájában ma rendkívül gördülékenyen tud tevékenykedni, s ha ügyfelekkel dolgozik, sikerül velük egy hullámhosszra kerülni és ezáltal maximális segítséget nyújtani számukra. Az este egy kis romantikára is van kilátás.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy lesz a legboldogabb szeptemberben – Reméljük te vagy az egyik!

Párban: Ha még nem mondtátok egymásnak azt a bizonyos sz-betűs szót, épp itt az ideje, hogy te legyél az első! Óriásit dob majd a kapcsolatotokon, és ne aggódj, mert a pasid is ugyanígy érez!

Bika

Szingli: Több ártatlannak látszó flörtbe is belmentél mostanában, azonban a helyzet ettől egyre bonyolultabbá vált. Ideje a többségüket leépíteni!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Kreatív természete nem hagyja nyugodni, kedves Bika. Már látja, hogy a tavasz közeledtével mik azok a kisebb nagyobb átalakítások, amiket a ház körül el szeretne végezni. Bizony remek ötletei vannak és ha készen lesz velük, csak ámul majd minden látogatóba érkezõ rokon. Vesse papírra gondolatait, tervezzen meg mindent pontosan, hogy az ihlete ha el is száll, a fantasztikus elképzelései megmaradjanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Párban: Megfrodult a fejedben, hogy talán szünetet kéne tartanotok. De mielőtt ilyen drasztikus lépésre szánod el magad, adj egy esélyt ennek a hétvégének, mert nagyon jó hatással lesz rátok.

Ikrek

Szingli: Sok a melód, amit sajnos a hétvégén sem tudsz pihentetni. Azért két feladat között egy-egy laza Tinder-flört simán belefér…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is jól bele tudta érezni magát mások helyzetébe, így gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy öntõl kérnek tanácsot barátai. Ma egy régi, közeli ismerõse, esetleg szerelme bukkan fel, akinek szüksége van egy barátra, aki meghallgatja és ad egy jó tanácsot. Egy ilyen bizalmas helyzetben fontos, hogy legyen körültekintõ és elfogulatlan. Hallgasson a szívére és tudni fogja, mi a helyes válasz.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hölgyek figyelem! Ezekkel a férfiakkal lehet hosszútávra alapozni a csillagjegyek alapján!

Párban: Nem ez a legalkalmasabb hétvége arra, hogy bármit is tisztázzatok. A nagy lelkizések helyet inkább csak lazán legyetek együtt, ez most mindkettőtöknek sokkal többet jelent majd a beszélgetésnél.

Rák

Szingli: Kiszúrod, hogy az egyik exed összejött egy bombanővel. Ne idegeskedj miatt, mert igazából csak az egódat bántja, más már nem köt a sráchoz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

A következõ napokban az elmúlt idõszak minden erõfeszítése megtérülhet, kedves Rák. Nem csak egzisztenciájában, de anyagilag is számíthat a sikerre. Ezt a diadalt fõként annak köszönheti, hogy nemcsak szorgalmasan dolgozott, de ehhez párosult a tehetség, kreativitás és a szerencse is. Csodás dolgok várnak önre és nincs más dolga, csak, hogy élvezze.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kicsit elbizonytalanodsz a kapcsolatotokban, mert mostanában többször gondolsz egy másik srácra. Ha nem akarsz bonyodalmat, akkor már most zárd le a flörtöt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: