Rák

Ha érzed magadban a vágyat az egyedüllét iránt, nem tudsz áradni, egy csöpp szeretet sincs benned – talán félelmeid, önbizalomhiányod miatt – ne szaladj ezt ellensúlyozva divatos holmikat vásárolni, hátha azzal oszlatni tudod a hidegségedet! Vállalva önmagadat, egyszerűségedben vagy igazán szép, még így is, hogy túl komolyra veszed a dolgokat – ami mint egy rossz hullám, már megy is - nálad már csak így működik!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Oroszlán

Ne hidd el hódolóid szavát, mert most könnyen megvezethetnek szép szavaikkal! Könnyekkel fátyolos szemeddel nem láthatod, mi az igaz, mi a hamis, s hiúságodon keresztül meg tudnak közelíteni. Ha egy „pohár vizet” nem adnak, mikor kérsz, pedig már a „csillagokat is lehozták az égről” – akkor józanodj! Talán észre sem veszed, de most te is tudsz nagyokat mondani, nagyokat mesélni azért, hogy elérd célodat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Számos új emberrel találkozhat, kedves Oroszlán, akikkel egykettõre sikerül majd megtalálniuk egymásban, amit eddig kerestek, így igazán gyümölcsözõnek ígérkezik, ha mindjárt szövetségre is lépnek a jövõt illetõen. Ne gondoljon túl ma semmit, mert akkor könnyen elszalaszthatja a pillanatot, csak mondjon igent, a részletekkel ráér majd késõbb is foglalkozni. A történelem nem vár senkire!

Ez a csillagjegy pokollá teszi az életedet

Szűz

Nem csak te lehetsz most bánatod, egy csalódásod miatt nehéz eset, de szerelmedet is vihetik a hangulatváltozásai, s ebből nehéz egy csodálatosan szép, szerelmes hétvégét kihozni. Ha sírni van kedved valamiért, menj elébe, tegyél be egy érzelmes, csöpögős filmet, s ha már túl vagy rajta, a „napsütésben” bármit teremthetsz! Csodaszép vagy, jó kiállásod felhívja rád a figyelmet, még ilyen nehézségek ellenére is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: