OROSZLÁN (JÚLIUS 23 – AUGUSZTUS 22)

Ez egy kissé őrült éve lesz az életednek, mert az eddig magadba zárt lendületedet most végre szabadjára engeded. Magabiztosságod és önértékelésed egyre inkább nőni fog. Vigyázz azonban, hogy az egód ne vegye át feletted az uralmat, mert ha elszalad veled a ló, az neked és a hozzád közelállóknak is fájdalmat okozhat. Ne megbánással akarj visszatekinteni majd 2019-re.

SZŰZ (AUGUSZTUS 23 – SZEPTEMBER 22)

Mindig a saját személyes korlátaid jelentették a legnagyobb akadályt a szerelmi életedben. Annyira féltél attól, hogy valaki megbánt, hogy szinte elzártad magad a világtól, esélyt sem adva az új kapcsolatoknak. Ez az év valódi kihívás lesz abban a tekintetben, hogy le kell majd bontanod ezeket a falakat, és közel engedned magadhoz másokat. Nem lesz egyszerű, de mindenképpen megéri.

Ezért irigyelnek annyira a többiek a horoszkóp szerint

MÉRLEG (SZEPTEMBER 23 – OKTÓBER 22)

Túl sok ideje rágódsz a múltban történt fájdalmak és csalódások felett, és ezek, akár beismered, akár nem, ellehetetlenítik az új romantikus kapcsolatok kialakítását. 2019-ben azonban lehetőséged lesz végre túllépni mindezen. Nem azt mondjuk, hogy hirtelen minden régi szerelmedről elfeledkezel, de már egyikük sem lesz több, mint egy régi emlék a múltadba ágyazva.

SKORPIÓ (OKTÓBER 23 – NOVEMBER 21)

Ha felismered, hogy kockázatot kell vállalnod, ha meg akarod ismerni a „nagy Ő-t”, 2019 segíteni fog kilépni a komfortzónádból. Ha párkapcsolatban vagy, az élet új szegleteit fogjátok közösen felfedezni. Ha pedig épp nincs senkid, akkor készülj fel! Sok tapasztalattal leszel gazdagabb, és általuk nem csak a szerelmet, de magadat is jobban megismered. Bár, lehet, hogy sok békát kell megcsókolnod ahhoz, hogy megtaláld a te hercegedet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: