NYILAS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21)

A legfontosabb dolog, amit 2019-ben észben kell tartanod, az előrelátás. Egy régi szerelem ismét fel fog tűnni az árnyékból, és megpróbál visszacsábítani a régi ösvényre. Ha bízol a megérzéseidben, akkor tudod, hogy ez csak újabb csalódáshoz fog vezetni. A jó dolgok mind előtted vannak, de csak akkor érheted el őket, ha nem hátrafelé tekintgetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Ma megeshet, hogy nyugtalanító híreket kap valakitõl. Ne töltse ki mérgét a hírnökön, kedves Rák, hisz az alapprobléma nem tõle ered, õ csak továbbítja, tükrözi azt. Keresse fel a forrást és adjon hangot ellenvéleményének, amennyiben szükséges, kedves Rák, hogy elejét vegye a szóbeszédnek!

BAK (DECEMBER 22 – JANUÁR 19)

Míg az összes többi csillagjegy valamely módon a szerelmi életén dolgozik, te kilógsz a sorból. Nem arról van szó, hogy nem találhatod meg a szerelmet, de nem ez lesz az életed fő prioritása. A karriered és a magánéleted terén nagy előrelépésekre számíthatsz, minden a céljaid és a vágyaid felé fog sodorni. Ha mindeközben még álmaid hercegébe is belebotlasz, az már csak hab a tortán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Ma kissé kompromittáló lehet hozzáállása bizonyos dolgokhoz, vagy emberekhez, ami jórészt abból fakadhat, hogy ma számos hozzá nem értéssel, vagy éppen hibával találkozhat. Ha meg is kell mondania a véleményét valakinek, igyekezzen tapintatosan közölni aggályait, különben számos és kellemetlen összezörrenésre számíthat a nap során. Használja remek diplomáciai érzékét, az ma aranyat érhet, kedves Bak!

Ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül - Neked mi a véleményed?

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20 – FEBRUÁR 18)

Ha visszatekintünk, azt látjuk, hogy minden olyan érzelemtől elzártad magad az utóbbi időben, ami gyengévé és sebezhetővé tehet, de ezt a szokásodat 2019-ben le fogod vetkőzni. Először úgy érezheted majd, hogy túl sok minden vesz körül, de aztán egyre jobban hozzászoksz a szenvedélyhez és a vágyhoz. Mindez arra fog ösztönözni, hogy kapcsolataidat egy új, magasabb szintre emeld. 

HALAK (FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20)

Ha abban reménykedtél, hogy az új esztendő könnyebb lesz, mint amilyen 2018 volt, akkor van egy rossz hírünk számodra. Ez az év valódi érzelmi hullámvasút lesz, érdekes mozzanatokkal, szenvedélyes románcokkal és szívszaggató szakításokkal. Ne hagyd magad azonban megijeszteni, emlékezz, a nagyszerű dolgok mind ott várnak rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-22)

Ma kissé lemerülni látszanak energiatartalékai, ami miatt nyûgösnek, frusztráltnak érezheti magát. Igyekezzen túlélni a nap nehezebb részét, majd, amikor végre eljön a pihenés ideje, azt oly módon eltölteni, hogy száz százalékosan sikerüljön kikapcsolni minden gondolatát. Egy passzív pihenéssel töltött este most mindennél többet érhet!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: