NYILAS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21)

A legfontosabb dolog, amit 2019-ben észben kell tartanod, az előrelátás. Egy régi szerelem ismét fel fog tűnni az árnyékból, és megpróbál visszacsábítani a régi ösvényre. Ha bízol a megérzéseidben, akkor tudod, hogy ez csak újabb csalódáshoz fog vezetni. A jó dolgok mind előtted vannak, de csak akkor érheted el őket, ha nem hátrafelé tekintgetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A mai nap során sikeresen zárhat egy nagyprojektet, vagy, akár már egyenesen a siker megünneplésénél is tarthat! Szervezkedjen csak nyugodtan, megérdemli, hiszen élete egy újabb, fontos mérföldkõhöz érkezett. Aki pedig ma megpróbálna, akárcsak puszta irigységbõl, beletenyerelni a napjába, azt igyekezzen a lehetõ leggyorsabban önmaga mellõl elküldeni, hogy felhõtlenül szórakozhasson azokkal, akikkel szeretne. Ez önnek most ját, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK (DECEMBER 22 – JANUÁR 19)

Míg az összes többi csillagjegy valamely módon a szerelmi életén dolgozik, te kilógsz a sorból. Nem arról van szó, hogy nem találhatod meg a szerelmet, de nem ez lesz az életed fő prioritása. A karriered és a magánéleted terén nagy előrelépésekre számíthatsz, minden a céljaid és a vágyaid felé fog sodorni. Ha mindeközben még álmaid hercegébe is belebotlasz, az már csak hab a tortán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

A változás jó, ugyanakkor nagyon ijesztõ is lehet, ha váratlanul érkezik, s ön köztudottan nem kedveli a váratlan helyzeteket, kedves Bak, legyenek azok bármennyire is elõnyösek az ön és mások számára. Igyekezzen azonban most kicsit tolerálni az eseményeket, s a háttérben maradva figyelni mások reakcióit, mert azokból most hosszútávú, hasznos következtetéseket vonhat le szándékaikat illetõen. Este pedig lesz ideje mindent végiggondolni, s így talán ön lehet az elsõ, aki már alkalmazkodni is tud az új helyzethez.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ennél a 3 csillagjegynél nincs szenvedélyesebb szerető

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20 – FEBRUÁR 18)

Ha visszatekintünk, azt látjuk, hogy minden olyan érzelemtől elzártad magad az utóbbi időben, ami gyengévé és sebezhetővé tehet, de ezt a szokásodat 2019-ben le fogod vetkőzni. Először úgy érezheted majd, hogy túl sok minden vesz körül, de aztán egyre jobban hozzászoksz a szenvedélyhez és a vágyhoz. Mindez arra fog ösztönözni, hogy kapcsolataidat egy új, magasabb szintre emeld. 

HALAK (FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20)

Ha abban reménykedtél, hogy az új esztendő könnyebb lesz, mint amilyen 2018 volt, akkor van egy rossz hírünk számodra. Ez az év valódi érzelmi hullámvasút lesz, érdekes mozzanatokkal, szenvedélyes románcokkal és szívszaggató szakításokkal. Ne hagyd magad azonban megijeszteni, emlékezz, a nagyszerű dolgok mind ott várnak rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-19)

Ma egy váratlan hírt kaphat, esetleg egy rég nem látott ismerõs, vagy rokon felõl, aminek ráadásul akár még közvetlen befolyása is lehet életére. Mindazon által nem lesz sok ideje most a várható következményeken monfordírozni, mivel más, sürgetõbb tennivalók várnak ma önre, melyekkel mindenképpen érdemes lenne még ma végeznie. Az este folyamán igyekezzen kicsit korábban lefeküdni a szokásosnál, hogy alaposan kipihenhesse magát, s így elejét vegye, hogy a ma rányomja bélyegét a holnapra!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: