NYILAS (NOVEMBER 22 – DECEMBER 21)

A legfontosabb dolog, amit 2019-ben észben kell tartanod, az előrelátás. Egy régi szerelem ismét fel fog tűnni az árnyékból, és megpróbál visszacsábítani a régi ösvényre. Ha bízol a megérzéseidben, akkor tudod, hogy ez csak újabb csalódáshoz fog vezetni. A jó dolgok mind előtted vannak, de csak akkor érheted el őket, ha nem hátrafelé tekintgetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Nyilas, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

BAK (DECEMBER 22 – JANUÁR 19)

Míg az összes többi csillagjegy valamely módon a szerelmi életén dolgozik, te kilógsz a sorból. Nem arról van szó, hogy nem találhatod meg a szerelmet, de nem ez lesz az életed fő prioritása. A karriered és a magánéleted terén nagy előrelépésekre számíthatsz, minden a céljaid és a vágyaid felé fog sodorni. Ha mindeközben még álmaid hercegébe is belebotlasz, az már csak hab a tortán.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Bak, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - December 13.

VÍZÖNTŐ (JANUÁR 20 – FEBRUÁR 18)

Ha visszatekintünk, azt látjuk, hogy minden olyan érzelemtől elzártad magad az utóbbi időben, ami gyengévé és sebezhetővé tehet, de ezt a szokásodat 2019-ben le fogod vetkőzni. Először úgy érezheted majd, hogy túl sok minden vesz körül, de aztán egyre jobban hozzászoksz a szenvedélyhez és a vágyhoz. Mindez arra fog ösztönözni, hogy kapcsolataidat egy új, magasabb szintre emeld. 

HALAK (FEBRUÁR 19 – MÁRCIUS 20)

Ha abban reménykedtél, hogy az új esztendő könnyebb lesz, mint amilyen 2018 volt, akkor van egy rossz hírünk számodra. Ez az év valódi érzelmi hullámvasút lesz, érdekes mozzanatokkal, szenvedélyes románcokkal és szívszaggató szakításokkal. Ne hagyd magad azonban megijeszteni, emlékezz, a nagyszerű dolgok mind ott várnak rád.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-19)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: