Oroszlán

Főzni annyira nem, de díszíteni nagyon szeretsz. Főleg inkább másokat szeretsz utasítgatni mit és hova tegyenek. Élvezed, ha te vagy a házi gazda és fényűző karácsonyi partikat adhatsz. Nálad mindig terülj-terülj asztalkám van és teszel arról, hogy kivívd magadnak mások csodálatát. Természetesen a legdrágább ajándékokat is mindig te adod. Szereted, ha egész este te vagy a középpontban és szívesen is szórakoztatod is az embereket. Jaj annak, aki nem dicsér meg vagy nem vesz rólad tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Szenvedély van a levegõben, kedves Oroszlán. Telis-tele van olyan energiákkal, melyek csak egy kis kényeztetésre vágynak. Rengeteget dolgozik, így kedvese lehet, hogy már nem is számít ön felõl a gyengédségre, ezért bizony be kell vezetni a romantikát. Készítsen egy remek vacsorát, nyisson ki egy üveg bort és meglátják, hogy alakul az este.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Valójában rühelled a karácsonyt, de szeretteid kedvéért mindig eljátszod a szerepedet. Ha valami nem tökéletes, a díszítés, a kaja, a ruhád, akkor már mehet kukába az egész, el van cseszve a karácsonyod. Mindennek tökéletesnek kell lennie, másképp képes vagy összetörni. Éppen ezért, egész nap feszült vagy, jobb, ha mindenki elkerül, mert mindenbe belekötsz. Ez a poén, hogy elvárod, hogy segítenek, de sosem jó az, amit más csinál. Mikor már együtt van a család, lenyugszol és szívesen folytatsz izgalmas társalgást.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Van egy olyan veleszületett képessége, kedves Szûz, hogy, ha kap egy kis szikrát, egy kis lendületet, akkor félelmetes erõvel képes dolgozni. Ezen felül remekül tud mások gondolataiban olvasni, így már az elõtt fel tud készülni egy-egy küzdelemre, feladatra, hogy az megtörtént volna és ez általában elõnybe is helyezi önt. Ez kapcsolataiban is sokszor segíthet, például már akkor véget tud vetni a fájó érzéseknek, amikor azok még el sem kezdõdtek. Ezen tulajdonságainak ma nagy hasznát veheti.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

Mérleg

Nagyon szereted a karácsonyi hangulatot, csak éppen a megteremtéséhez vagy kicsit lusta. Általában félszívvel végzed a díszítést meg a főzést, de ha te mész vendégségbe, el vagy ájulva a karácsonyi csodától. Élvezed a karácsonyi zenéket és minden egyes „kellékét”, mint a töltött káposzta meg a forralt bor. De még inkább kedvedre van az, hogy a szeretteiddel lehetsz. Sokszor te vagy a társaság szíve-lelke, hiszen nagyon humoros vagy és jókat lehet veled beszélgetni. Számodra a karácsony egy varázslatos időszak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Mindig is annak volt a híve, kedves Mérleg, hogy egységben az erõ, s nincs ez másként a tanulással sem. Csoportban tanulni jobb, kényelmesebb és még kifizetõdõbb is, hiszen másoktól el lehet lesni praktikákat, vagy hibákat, amiket ön már biztosan nem követ majd el. A mai egy tanulással teli, szórakoztató, kalandos napnak ígérkezik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Leginkább púp a hátadon a karácsony, mert ilyenkor tudod, hogy elvárják, hogy ki tegyél magadért, elkápráztasd az embereket, eljátszd a házi asszony szerepet és neked semmi kedved az egészhez. Alapból utálod az elvárásokat, mégis minden évben megpróbálsz szeretteid kedvére tenni, ami azzal jár, hogy karácsonyig feszült vagy, morgós, és jóformán mindenkibe beleharapsz. Utána már maga vagy a tünemény, és hízó májjal szedegeted össze a jól megérdemelt dicséreteket. De alig várod, hogy végre magad legyél és békén hagyjanak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Munkájában nehézségek támadhatnak, ami nem biztos, hogy probléma, annál inkább egy fejlesztés, vagy elõrelépés velejárói. Pár napig valószínûleg ezzel fog elmenni az ideje, és bár nagy teher, de megéri vele törõdni, mert feletteseinek nagy tervei vannak önnel. Kitartás, kedves Skorpió, egy kicsit keményebben kell most hajtani, de aztán megint jön a jól megérdemelt jutalom.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: