Oroszlán

Főzni annyira nem, de díszíteni nagyon szeretsz. Főleg inkább másokat szeretsz utasítgatni mit és hova tegyenek. Élvezed, ha te vagy a házi gazda és fényűző karácsonyi partikat adhatsz. Nálad mindig terülj-terülj asztalkám van és teszel arról, hogy kivívd magadnak mások csodálatát. Természetesen a legdrágább ajándékokat is mindig te adod. Szereted, ha egész este te vagy a középpontban és szívesen is szórakoztatod is az embereket. Jaj annak, aki nem dicsér meg vagy nem vesz rólad tudomást.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon többen is kikérhetik véleményét, tanácsait környezetébõl, kedves Oroszlán. Legyen nagylelkû és elõzékeny, segítsen nekik, mondja el, mit gondol, mit kellene tenniük. Lássa el õket olyan tanácsokkal, melyekbe belekalkulálja azt is, kinek, mi fér bele, ki meddig hajlandó elmenni egy-egy dologban, s mik a határai. Ha ma bõkezûen bánik a bölcs szavakkal, késõbb még sokan hálásak lesznek majd önnek a maiért!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Valójában rühelled a karácsonyt, de szeretteid kedvéért mindig eljátszod a szerepedet. Ha valami nem tökéletes, a díszítés, a kaja, a ruhád, akkor már mehet kukába az egész, el van cseszve a karácsonyod. Mindennek tökéletesnek kell lennie, másképp képes vagy összetörni. Éppen ezért, egész nap feszült vagy, jobb, ha mindenki elkerül, mert mindenbe belekötsz. Ez a poén, hogy elvárod, hogy segítenek, de sosem jó az, amit más csinál. Mikor már együtt van a család, lenyugszol és szívesen folytatsz izgalmas társalgást.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egy igen kedvezõ anyagi lehetõségeket kínáló személy környékezheti meg, aki gyakorlatilag igyekszik önre sózni egy pontos térképet a szivárvány lábánál lévõ kincses csuporhoz. Bármilyen õszintének és hangzatosnak is tûnik a beszéde, ne kapkodja el a választ, s tegye fel magának azt a kérdést: ha a kincs valóban ott van, akkor miért nem hozza el az, akinél a térképet birtokolja? Mihez kell ehhez ön? Várjon néhány napot, kutakodjon, nyomozzon, és közben legyen nagyon óvatos! Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínûleg nem is az!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-13 - Ma a kozmosz erõi nagy segítséget nyújthatnak abban...

Mérleg

Nagyon szereted a karácsonyi hangulatot, csak éppen a megteremtéséhez vagy kicsit lusta. Általában félszívvel végzed a díszítést meg a főzést, de ha te mész vendégségbe, el vagy ájulva a karácsonyi csodától. Élvezed a karácsonyi zenéket és minden egyes „kellékét”, mint a töltött káposzta meg a forralt bor. De még inkább kedvedre van az, hogy a szeretteiddel lehetsz. Sokszor te vagy a társaság szíve-lelke, hiszen nagyon humoros vagy és jókat lehet veled beszélgetni. Számodra a karácsony egy varázslatos időszak.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap folyamán nagy energiákat érezhet magában felszabadulni, ám csak óvatosan azzal az aktív mozgással, kedves Mérleg, ha ugyanis nekiesik jóízûen levezetni eme túlbuzgó energiáit, lehet, hogy már a nap végére ez olyan jól is sikerül, hogy szinte alig bír majd ébren maradni! Ossza be, s tartalékolja a legtöbbet inkább az estére, mert most nagyon is kellemes meglepetéseket tartogathat a sors önnek ekkorra! Higgye el, szükség lesz még az éjjel arra a temérdek energiára...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Leginkább púp a hátadon a karácsony, mert ilyenkor tudod, hogy elvárják, hogy ki tegyél magadért, elkápráztasd az embereket, eljátszd a házi asszony szerepet és neked semmi kedved az egészhez. Alapból utálod az elvárásokat, mégis minden évben megpróbálsz szeretteid kedvére tenni, ami azzal jár, hogy karácsonyig feszült vagy, morgós, és jóformán mindenkibe beleharapsz. Utána már maga vagy a tünemény, és hízó májjal szedegeted össze a jól megérdemelt dicséreteket. De alig várod, hogy végre magad legyél és békén hagyjanak.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon meglehetõsen nagy felelõsség nyomhatja a vállát, hisz most rengeteg minden múlhat önön! Ha segítséget ígért egy barátjának, lehet, érdemes lenne még idõben elhalasztani azt, sürgõs elnézések közepette, ugyanis most kulcsfontosságú, hogy szászázalékosan csakis feladataira koncentráljon. Ha ma jól manõverezik, azzal nem csak nagyot fejlõdhet, hanem késõbb sokkal több ideje és energiája is maradhat majd, hogy kapcsolatait ápolja. Ez lebegjen a szeme elõtt! Döntsön okosan!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: