Nyilas

Karácsonykor olyan vagy, mint egy kisgyerek. Lelkesen várod az ünnepeket, élsz-halsz a díszítésért és a finom falatokért. Ám sokszor nem vagy nagy segítség, mert lekötnek a karácsonyi filmek vagy, hogy a barátaiddal lógj a karácsonyi vásárokban. Ha rajtad múlna lehet, hogy nem enne a család karácsonykor, max kínait, ezért jobb szeretsz te menni vendégségbe. Cserébe a biztosítod a hangulatot élénk személyeddel és jó humoroddal. Örülsz, hogy láthatod a családodat és még inkább annak, ha egy kis pia is van.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Vendégeskedni jobban szeretsz, mindig vendégséget szervezni. Főleg azért, mert ha te vagy a házi gazda, az rémálom lehet közeli hozzátartozóidnak, akiket sírba tudsz vinni a maximalizmusoddal és azzal, ha valami esetleg nem jó, akkor jöhet az armageddon, mert behisztizel. Máskülönben gyermeki lélekkel várod a karácsonyt, mikor együtt a család, minden gyönyörű díszbe borul, finomságokkal traktálhatod magad és ajándékokat bontogathatsz. Egy kicsit néha halk és visszafogott vagy, de olyankor jobban szereted némán figyelni szeretteidet és mindent megtudni róluk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-30 - A mai napon egy kisebb szerelmi csalódás érheti...

Vízöntő

Ha neked kell vendégül látni szeretteidet, beköszönt a káosz és kapkodsz, azt sem tudod hol áll a fejed, elefánttá vélsz a porcelánboltban és gyakran a kiborulás veszélye fenyeget, mert mindennek tökéletesnek kell lennie. Jobb szeretsz te menni vendégségbe, hogy neked jóformán semmit se keljen csinálnod. Imádod a jó társaságot, sokszor viszed is a prímet jó humoroddal és harsány személyiségednek köszönhetően. Olykor kicsit túl is csordul az a bor és diszkót csinálsz a családnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Szeretnéd, ha az ünnepekkor minden tökéletes lenne, de mindezt úgy, hogy közben nem zavarodsz meg. Általában nyugodtan, jól felkészülten fogadod a szeretteidet az ünnepekkor. A díszítést sokszor ráhagyod a szeretteidre, te egy pohár borral vagy forró csokival inkább kivonulsz a konyhába sütni-főzni-táncolni. Fantasztikus ételeiddel és határtalan jókedvvel mindenkit lenyűgözöl és számodra ezt a legfontosabb, hogy boldognak, elégedettnek lásd őket. Nagyon szereted a családi társasozást, játékot, a mókázást, ilyenkor végre igazán kikapcsolódsz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: