Az asztrológiának hála olyan dolgokat is megtudhatunk magunkról, amikről még csak álmodni sem mertünk. Többek között azt is, hogy mily módokon képes egy ember szeretni, kit szeretünk, miért szeretjük őt, hol érezzük és hogyan alakul ez ki. Nézzük, te hogyan fejezed ki a szeretetedet!

Kos

Veled kezdődik az asztrológiai év, és ez a vezető szerep a természetedben is megmutatkozik. Belevaló és szenvedélyes vagy, de gyengéd is tudsz lenni. Őszintén közlöd az érzelmeidet, még a kiszemelted felé is. Ha valaki felé érezni kezdesz valamit, azok az emóciók mindig intenzívek. Nem félsz az egyedülléttől, ezért is kell különleges személyiséggel bírnia annak, aki le akar venni a lábadról. Ha összetörik a szíved, a sebek nem könnyen gyógyulnak be, ugyanakkor nehéz téged véglegesen eltántorítani bármitől is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp: Ne féljen megtenni az első lépést...

Bika

Természeted elemei mélyen a föld rétegei alatt gyökereznek, érzékiséged egész lényedet áthatja, ugyanakkor néha kissé félénk is tudsz lenni. Karizmád és mindig higgadt személyiséged miatt néha elérhetetlennek tűnsz másoknak. Nem szereted, ha neked kell megtenned az első lépést, de ha összeszeded a bátorságodat, nem vallasz kudarcot. Alapjában véve romantikus alkat vagy, és szereted a lehető legjobban megélni ezt az érzelmet. A párkapcsolatban hűséges vagy és megbízható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Intelligens, a szerelemben gyengéd ember vagy, nem hozol elhamarkodott döntéseket, számodra ugyanis idő kell ahhoz, hogy választani tudj. Ez megjelenik az elköteleződésnél is: azok közé a csillagjegyek közé tartozol, akik a legritkább esetben állapodnak meg már fiatal korukban. Van benned egyfajta nyughatatlanság és szabadság utáni vágy. Ez azonban nem gátol meg abban, hogy érzéki legyél, hiszen megfontolt és gondoskodó vagy. Olyan emberekbe szeretsz bele, akik spontának, kedvelik a kalandokat, és nem ijednek meg a változástól.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Természetednél fogva mélyen érzelmes vagy, hangulatodat nagyban meghatározza a körülötted lévőké. Érzékeny, intuitív, titokzatos és kreatív vagy. Nem fukarkodsz, ha a gondolataidról és érzelmeidről van szó, szívesen megosztod őket másokkal. Vágysz arra, hogy párkapcsolatban lehess, és olyankor az egész világod a partnered körül forog. Szereted a figyelmet és a romantikus gesztusokat. Néha túl sokat adsz magadból, de ez csak a nagylelkű természeted miatt van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: