A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében. Egész idáig pozitív változásokat és eseményeket kínált, de most pont ennek ellentétjét hozhatja el, de kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Készülj fel azzal, hogy megtudod, várhatóan miként alakul a helyzeted, amíg tart a Szerencsebolygó hátrálása augusztus 11-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kos

Jó lesz, ha kicsit lelassítasz és visszaveszel nagyszabású terveid megvalósításából. Nem lesz könnyű számodra, de állj át a minimalista életmódra. Mindig kis lépésekben haladj előre, és ügyelj arra, hogy biztosra menj. Semmit se kockáztass, még azt se, ami tuti biztosnak tűnik. Ha túl nagy lépésekre, döntésekre szánod el magadat, könnyen csalódás lehet a vége. Megéri óvatosnak lenned, mert úgy kis lépésekben is elérheted céljaidat és tovább gyarapodhat a pénzed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Ma igazán erõs és tartós kapcsolatok kialakítására lehet lehetõsége, kedves Kos. A szerelemben egy magasabb szintre léphetnek kedvesével, míg üzleti értelemben elmélyítheti, sõt lekötelezheti hosszú távra is üzlettársait. Használja ki jól ezt a napot és élvezze, hogy nem csak eddigi ismeretségei mehetnek át minõségi javuláson, de új, gyümölcsözõ ismerõsökre is szert tehet.

Szombati Horoszkóp - Töltse el tartalmasan a szabadidejét.

Bika

Jobban teszed, ha kicsit odébb tolod a vállalkozás indítását és mindazt a tervet, amit manapság szerettél volna megvalósítani. Nem feltétlenül azért, mert kudarcra vannak ítélve, hanem mert problémáid adódhatnak és több pénzt vinne el, mint amennyit hozna. Nézd a dolgok jó oldalát, a szerelemben megmarad a szerencséd. Most jobban teszed, ha csak tervezget. Arra sem árt odafigyelned, mennyit költesz, mert villámgyorsan elfolyhat a pénz a következő hónapokban a kezeid közül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Ikrek

Lehetőség szerint told el a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, máskülönben könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Ugyanígy pakold át a nagyobb szabású terveid megvalósítását. Ha már benne vagy valamiben, akkor csináld végig, de utána okosabban teszed ha pihensz. Viszont tökéletesek a következő hónapok arra, hogy új tanulmányokba kezdj vagy elmélyítsd tudásodat abban, amiben szeretnéd. A szerelmi életedben érhetnek kisebb-nagyobb csalódások, de ezek értékes leckék lesznek számodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Gondolkozott már azon, hogy belevág egy olyan tanfolyamba, ahol kiélheti kreativitását, mûvészi hajlamait, kedves Ikrek? Ha még nem, most eljött az ideális alkalom. Legyen az tánc, színjátszás, festés, vagy fotózás, ha most kezd bele, biztosan lesz elég energiája végigcsinálni a kurzust és tehetségével késõbb akár egy önálló kis vállalkozást is megteremthet. Vágjon bele bátran!

Rák

Nem alkalmas ez az időszak arra, hogy befektess vagy bármilyen módon megsokszorozd a pénzed. A szerencsejátékot is kerülnöd kellene, illetve a gyors meggazdagodási lehetőséget ígérő ajánlatokat. Okosan tennéd, ha többet spórolna, mert egy nem várt és nagyobb kiadással kell hamarosan számolnod. Szerelmi életedet tekintve valaki csalódást okozhat, de valahol ezt magadnak köszönheted. Vigyázz, és mostanában csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: