A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében. Egész idáig pozitív változásokat és eseményeket kínált, de most pont ennek ellentétjét hozhatja el, de kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Készülj fel azzal, hogy megtudod, várhatóan miként alakul a helyzeted, amíg tart a Szerencsebolygó hátrálása augusztus 11-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma sokat ígér a nap, legalábbis, ami a kalandozást illeti, kedves nyilas, így meglehet, hogy nagyon fogja élvezni a ma történteket! Merje felfedezni az ismeretlent, s bejárni új utakat, még akkor is, ha most ön az egyetlen, aki ezt meg meri tenni!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Jó lesz, ha kicsit lelassítasz és visszaveszel nagyszabású terveid megvalósításából. Nem lesz könnyű számodra, de állj át a minimalista életmódra. Mindig kis lépésekben haladj előre, és ügyelj arra, hogy biztosra menj. Semmit se kockáztass, még azt se, ami tuti biztosnak tűnik. Ha túl nagy lépésekre, döntésekre szánod el magadat, könnyen csalódás lehet a vége. Megéri óvatosnak lenned, mert úgy kis lépésekben is elérheted céljaidat és tovább gyarapodhat a pénzed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki mindig, feltételek nélkül fog szeretni egy életen át - A párodé köztük van?

Bika

Jobban teszed, ha kicsit odébb tolod a vállalkozás indítását és mindazt a tervet, amit manapság szerettél volna megvalósítani. Nem feltétlenül azért, mert kudarcra vannak ítélve, hanem mert problémáid adódhatnak és több pénzt vinne el, mint amennyit hozna. Nézd a dolgok jó oldalát, a szerelemben megmarad a szerencséd. Most jobban teszed, ha csak tervezget. Arra sem árt odafigyelned, mennyit költesz, mert villámgyorsan elfolyhat a pénz a következő hónapokban a kezeid közül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Lehetőség szerint told el a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, máskülönben könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Ugyanígy pakold át a nagyobb szabású terveid megvalósítását. Ha már benne vagy valamiben, akkor csináld végig, de utána okosabban teszed ha pihensz. Viszont tökéletesek a következő hónapok arra, hogy új tanulmányokba kezdj vagy elmélyítsd tudásodat abban, amiben szeretnéd. A szerelmi életedben érhetnek kisebb-nagyobb csalódások, de ezek értékes leckék lesznek számodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A mai nap, simán és gördülékenyen mehet minden, aminek eredményeképp, lesz ideje életének több területére is koncentrálni egyszerre. Hozza ki a legtöbbet a napból, s töltse azzal, akit, amit szeret, akkor ma csodákra lehet képes!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem alkalmas ez az időszak arra, hogy befektess vagy bármilyen módon megsokszorozd a pénzed. A szerencsejátékot is kerülnöd kellene, illetve a gyors meggazdagodási lehetőséget ígérő ajánlatokat. Okosan tennéd, ha többet spórolna, mert egy nem várt és nagyobb kiadással kell hamarosan számolnod. Szerelmi életedet tekintve valaki csalódást okozhat, de valahol ezt magadnak köszönheted. Vigyázz, és mostanában csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma bárhol is legyen, a legjobban otthon fogja jól érezni magát, várják bár teendõk, vagy egy kényelmes kanapé, esetleg finom vacsora, szinte mindegy! Díszítgesse, csinosítsa és élvezze kényelmét, hiszen mindenhol jó, de legjobb...

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: