A Jupiter retrográd mozgásba kezd a Nyilas jegyében. Egész idáig pozitív változásokat és eseményeket kínált, de most pont ennek ellentétjét hozhatja el, de kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elkerülhetőek a kellemetlenségek. Készülj fel azzal, hogy megtudod, várhatóan miként alakul a helyzeted, amíg tart a Szerencsebolygó hátrálása augusztus 11-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Kos

Jó lesz, ha kicsit lelassítasz és visszaveszel nagyszabású terveid megvalósításából. Nem lesz könnyű számodra, de állj át a minimalista életmódra. Mindig kis lépésekben haladj előre, és ügyelj arra, hogy biztosra menj. Semmit se kockáztass, még azt se, ami tuti biztosnak tűnik. Ha túl nagy lépésekre, döntésekre szánod el magadat, könnyen csalódás lehet a vége. Megéri óvatosnak lenned, mert úgy kis lépésekben is elérheted céljaidat és tovább gyarapodhat a pénzed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Egy barátja, partnere, esetleg kedvese részérõl meglehetõs mogorvaságot, akár verbális durvaságot tapasztalhat, ami meglehetõsen komorrá teheti a hangulatot környezetében. Amennyiben önt nem érinti közvetlenül az igazságtalan szurkálódás, ne is próbáljon meg a mögöttes dolgok után kutakodni, mert az érintett személy, fõként fokozott lelkiállapota miatt, úgysem reagálna megfelelõen a feltett kérdésekre. Adjon neki egy kis idõt, hogy leülepedjen bene, ami felzaklatta, s elõbb utóbb elmondja majd magától is, mi bántja igazából.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Így fog megcsalni a párod a csillagjegye szerint!

Bika

Jobban teszed, ha kicsit odébb tolod a vállalkozás indítását és mindazt a tervet, amit manapság szerettél volna megvalósítani. Nem feltétlenül azért, mert kudarcra vannak ítélve, hanem mert problémáid adódhatnak és több pénzt vinne el, mint amennyit hozna. Nézd a dolgok jó oldalát, a szerelemben megmarad a szerencséd. Most jobban teszed, ha csak tervezget. Arra sem árt odafigyelned, mennyit költesz, mert villámgyorsan elfolyhat a pénz a következő hónapokban a kezeid közül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon mindenképpen figyeljen oda étkezésére, kedves Bika. Egyen minél könnyebb, vagy legalábbis kevésbé megterhelõ ételeket, ha teheti, a szabadidejében mozduljon ki egy kicsit a természetbe, még, ha nem is a legszebb az idõ és sétáljon egy keveset, ezzel is elõsegítve az emésztését, ugyanis a mai napon meglehetõs érzékenységet mutathat szinte egész emésztõrendszere. Kímélje hát, és egyben lazítson is egyet, hogy az ideg se menjen a hasára, s meglátja, estére mennyivel könnyebbnek és energikusabbnak érzi majd magát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Lehetőség szerint told el a munkahelyváltással kapcsolatos terveidet, máskülönben könnyen megeshet, hogy két szék közé ül. Ugyanígy pakold át a nagyobb szabású terveid megvalósítását. Ha már benne vagy valamiben, akkor csináld végig, de utána okosabban teszed ha pihensz. Viszont tökéletesek a következő hónapok arra, hogy új tanulmányokba kezdj vagy elmélyítsd tudásodat abban, amiben szeretnéd. A szerelmi életedben érhetnek kisebb-nagyobb csalódások, de ezek értékes leckék lesznek számodra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Ma egy barátja, vagy szeretõje, kihasználhatja engedékenységét, s visszaélhet jóhiszemûségével és segítõkészségével. Ne engedjen csak úgy teret minden kérésnek, mint eddig, s igyekezzen finoman kimutatni, hogy bizony, önnél is vannak határok, s, hogy végül is az ön egy napja is csak 24 órából áll. Aki ezt nem képes most megérteni, s visszafogni magát egy kicsit, az talán meg sem érdemli, hogy a továbbiakban bármivel is kisegítse!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Rák

Nem alkalmas ez az időszak arra, hogy befektess vagy bármilyen módon megsokszorozd a pénzed. A szerencsejátékot is kerülnöd kellene, illetve a gyors meggazdagodási lehetőséget ígérő ajánlatokat. Okosan tennéd, ha többet spórolna, mert egy nem várt és nagyobb kiadással kell hamarosan számolnod. Szerelmi életedet tekintve valaki csalódást okozhat, de valahol ezt magadnak köszönheted. Vigyázz, és mostanában csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: