Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, és ennek megfelelően is kell velük viselkedni. Legyünk mindig szellemesek, és hallgasuk őket igazi áhítattal. Az eredetiség mindig megfogja őket, ezzel közel lehet hozzájuk kerülni. Arra viszont fokozottan ügyeljünk, hogy ne kritizáljuk, ne bántsuk meg őket, és legyünk velük mindig engedékenyek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ha egy Szűz jegyű szívét akarjuk elnyerni, az a legjobb taktika, ha közönyösnek mutatkozunk, és rá bízzuk a kezdeményezést. Legyünk vele nagyon türelmesek, és figyeljünk oda az öltözködésünkre. Rendkívül vonzó számukra, ha valaki tartozkodó és szűkszavú.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-21 - A mai nap igencsak kedvezni fog a szerelemnek...

Mérleg

Ha egy Mérleget szeretnénk jövendőbeli párunknak, legyünk vele nagyon kedvesek és törődőek. Hatalmas előny, ha szeretjük a művészeteket, ezzel igazán közel lehet kerülni a szívéhez. Bókoljunk neki sűrűn, és ne akarjuk megfosztani a szabadságától, ettől ugyanis irtózik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha Skorpióval van dolgunk, fontos, hogy minél többet beszélgessünk vele, és legyünk mindig őszinték. A szenvedély nagyon fontos számára, így jobb, ha mi is felvesszük a ritmusát. A határozatlanságot kifejezetten utálják a Skorpiók, így ennek legapróbb jelét se mutassuk.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: