Oroszlán

Az Oroszlán egy igazi uralkodó jegy, és ennek megfelelően is kell velük viselkedni. Legyünk mindig szellemesek, és hallgasuk őket igazi áhítattal. Az eredetiség mindig megfogja őket, ezzel közel lehet hozzájuk kerülni. Arra viszont fokozottan ügyeljünk, hogy ne kritizáljuk, ne bántsuk meg őket, és legyünk velük mindig engedékenyek.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Ha egy Szűz jegyű szívét akarjuk elnyerni, az a legjobb taktika, ha közönyösnek mutatkozunk, és rá bízzuk a kezdeményezést. Legyünk vele nagyon türelmesek, és figyeljünk oda az öltözködésünkre. Rendkívül vonzó számukra, ha valaki tartozkodó és szűkszavú.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Nagy esély mutatkozik a nap folyamán arra, hogy valami rendkívüli dolog átmenetileg megzavarva napirendjét, meglehetõs káoszt okozhat ön körül, ám szerencsére hamar sikerülhet úrrá lennie a helyzeten. Mivel ráadásul ez a váratlan esemény mindenképpen pozitív, így még csak bosszúság sem lesz a mai kapkodás, s estére már könnyen lehet, hogy még pezsgõbontásra is sor kerül a váratlan jó hír kapcsán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szerelem horoszkóp - Szeret? Honnan tudhatod? Természetesen a horoszkópja elárulja....

Mérleg

Ha egy Mérleget szeretnénk jövendőbeli párunknak, legyünk vele nagyon kedvesek és törődőek. Hatalmas előny, ha szeretjük a művészeteket, ezzel igazán közel lehet kerülni a szívéhez. Bókoljunk neki sűrűn, és ne akarjuk megfosztani a szabadságától, ettől ugyanis irtózik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha Skorpióval van dolgunk, fontos, hogy minél többet beszélgessünk vele, és legyünk mindig őszinték. A szenvedély nagyon fontos számára, így jobb, ha mi is felvesszük a ritmusát. A határozatlanságot kifejezetten utálják a Skorpiók, így ennek legapróbb jelét se mutassuk.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma, az átmeneti nehézségek meglehetõsen felzaklathatják, melyek lehetnek akár technikai, akár személyes jellegûek, s ettõl meglehetõs nyomás nehezedhet önre. Gondolja át alaposan a dolgokat, forduljon barátaihoz, szerelméhez tanácsért és döntse el, hogy tényleg van-e oka arra, hogy ilyen lelkiállapotban érezze magát. Egy kevés beszélgetés után meglátja majd, milyen gyorsan visszatérhet minden a régi kerékvágásba. De ha ez se segítene, akkor temetkezzen a munkába, a feladatok majd más irányba terelik gondolatait.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: