Hogyan lehet szakítani a Bakkal?

A Bak szereti a rendet, és a pénzét mindig megfelelően kezeli és osztja be. Ha szakítani akarsz vele, akkor szórd szét a holmidat a lakásában, és kezdj el hiábavaló, drága dolgokat vásárolni. Ez biztosan fel fogja dühíteni. Azonban attól még, hogy a Bak rosszul fogja magát érezni, magától mégsem fog elmenni. A leghatásosabb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hogy megértse azt, hogy a kapcsolatnak nincsen jövője. Szakíts vele őszinteséggel és egyszerűen. Ha szemére vetsz néhány kritikát, például a lassúságát, vagy a túlzott megfontoltságot, akkor még igazat is adhat neked. Ha a Bak mégis magától távozik, akkor a döntése megmásíthatatlan és végleges. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-08-16 - Egy szenvedélyes pillanat, ma egészen új utakra csábíthatja...

Hogyan lehet szakítani a Nyilassal?

Könnyű szakítani a Nyilassal, mivel nem tartozik az erősen ragaszkodó és mélyen kötődő emberek közé. Általában a maga útját járja, gyors és mindig egyenesen halad a nyílt terepen. Ha te is kíséred, akkor az jó, de ha nem, számára úgy is jó. A Nyilas azon partneréhez sohasem ragaszkodik, akinek már nem tud mit mondani. Általában éppen a Nyilas az, aki otthagy, mielőtt észbe kapnál. Ha nem tudod, hogy miért szakított veled, akkor kezd el gondolkodni. Kritizáltad, vagy beleszóltál a szakmai dolgaiba? Féltékeny vagy mogorva voltál vele? Vagy esetleg túlságosan zárkózottnak talált téged? A Nyilas gyakran sebez, de ritkán sebződik egy kapcsolat végén. Viszont ha nagy ritkán az ő nyila, az viszont évekig is tüske marad benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: