Hogyan lehet szakítani a Bakkal?

A Bak szereti a rendet, és a pénzét mindig megfelelően kezeli és osztja be. Ha szakítani akarsz vele, akkor szórd szét a holmidat a lakásában, és kezdj el hiábavaló, drága dolgokat vásárolni. Ez biztosan fel fogja dühíteni. Azonban attól még, hogy a Bak rosszul fogja magát érezni, magától mégsem fog elmenni. A leghatásosabb, ha őszintén elbeszélgetsz vele, hogy megértse azt, hogy a kapcsolatnak nincsen jövője. Szakíts vele őszinteséggel és egyszerűen. Ha szemére vetsz néhány kritikát, például a lassúságát, vagy a túlzott megfontoltságot, akkor még igazat is adhat neked. Ha a Bak mégis magától távozik, akkor a döntése megmásíthatatlan és végleges. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Aggodalommal tölthetik el ma bizonyos pénzügyeivel kapcsolatos kérdések, melyekre, egyelõre még nem sikerült megadnia a választ. Igyekezzen egy precedencia-sorrendet felállítani, kedves Bak, s egyszerûen kiszanálni a lista végén elhelyezkedõ költségeket, hogy a legfontosabbakra átcsoportosíthasson. Mihelyt kész a lista, meg fog könnyebbülni!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

A csillagjegyed elárulja, melyik a legértékesebb jellemvonásod

Hogyan lehet szakítani a Nyilassal?

Könnyű szakítani a Nyilassal, mivel nem tartozik az erősen ragaszkodó és mélyen kötődő emberek közé. Általában a maga útját járja, gyors és mindig egyenesen halad a nyílt terepen. Ha te is kíséred, akkor az jó, de ha nem, számára úgy is jó. A Nyilas azon partneréhez sohasem ragaszkodik, akinek már nem tud mit mondani. Általában éppen a Nyilas az, aki otthagy, mielőtt észbe kapnál. Ha nem tudod, hogy miért szakított veled, akkor kezd el gondolkodni. Kritizáltad, vagy beleszóltál a szakmai dolgaiba? Féltékeny vagy mogorva voltál vele? Vagy esetleg túlságosan zárkózottnak talált téged? A Nyilas gyakran sebez, de ritkán sebződik egy kapcsolat végén. Viszont ha nagy ritkán az ő nyila, az viszont évekig is tüske marad benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Számos kérdés merülhet fel ma önben, melyek megválaszolása nem is olyan egyszerû, mint amilyennek elsõre látszik. Ha máshogy nem megy, próbálja meg valahol elkapni a fonalat, s, ha kell, fordított logikával felgöngyölíteni a lehetséges válaszokat!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: