Hogyan lehet szakítani a Vízöntővel?

A Vízöntő nehezen tűri, ha bírálod, korlátozod a szabadságát vagy féltékeny vagy rá. Ha mindez együttesen következik be, akkor a Vízöntő azonnal lelép és eltűnik mint a pára. A durva és közönséges emberek, valamint a nyárspolgárok teljesen kikészítik. Csupán egy ideig tudja őket tolerálni, de csakis abban az esetben, ha nem kényszerül velük nap, mint nap együtt élni vagy dolgozni. A szakítást követően ne várd vissza a Vízöntőt, hiszen ha véglegesen távozik az életedből, akkor nagyon kicsi a remény arra, hogy visszahódítsd. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma kissé habozhat valami miatt, talán nem szereti a váratlan meglepetéseket, helyzeteket, különösen, ha olyan aspektusba nyilvánulnak meg, mint ma. A változásnak mindig van jó és rossz oldala egyaránt, így képtelenség elõre megjósolni, melyikben bõvelkedik majd, mindenesetre a pozitív hozzáállás és rugalmasság most is sokat segíthet, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-20 - A mai napon ne a tökéletességre, hanem a megfelelõ pillanat megragadására koncentráljon...

Hogyan lehet szakítani a Halakkal?

A kötöttségeket a Halak nehezen tűri, így ha egyszerűen csak horogra akasztod, akkor azonnal szabadulni akar majd. A bírálatokat szintén nehezen viseli. Annak ellenére, hogy az anyagiak nem foglalnak el központi helyet a Halak életében, de ha a jólétet már megszokta, és hirtelen hosszabb időszakra vissza kell fognia a költéseit, akkor rögtön veszi a sátorfáját, és olyan helyre költözik, ahol pénzügyileg a kedvezőbb helyzet. Ha feltűnően ritkán dicséred meg, vagy a Halakat a mondandója közepén gyakran félbeszakítod, esetleg vitát generálsz a hagyományokhoz ragaszkodó világnézeti felfogásával szembehelyezkedve, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-24)

Ma választás elõtt állhat, kedves Halak, ami alapvetõen jó dolog, ugyanakkor, a bõség zavara kissé megnehezítheti a jó döntés meghozatalát. Ha logikusan átgondolva nem tud dönteni, hallgasson az ösztöneire, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Forrás: csillaghoroszkop.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: