Hogyan lehet szakítani a Vízöntővel?

A Vízöntő nehezen tűri, ha bírálod, korlátozod a szabadságát vagy féltékeny vagy rá. Ha mindez együttesen következik be, akkor a Vízöntő azonnal lelép és eltűnik mint a pára. A durva és közönséges emberek, valamint a nyárspolgárok teljesen kikészítik. Csupán egy ideig tudja őket tolerálni, de csakis abban az esetben, ha nem kényszerül velük nap, mint nap együtt élni vagy dolgozni. A szakítást követően ne várd vissza a Vízöntőt, hiszen ha véglegesen távozik az életedből, akkor nagyon kicsi a remény arra, hogy visszahódítsd. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-10-03 - Egy kis fejtörést okozhat ma valaki, aki meglepõen nagy hatással lehet most a szerelmi életére...

Hogyan lehet szakítani a Halakkal?

A kötöttségeket a Halak nehezen tűri, így ha egyszerűen csak horogra akasztod, akkor azonnal szabadulni akar majd. A bírálatokat szintén nehezen viseli. Annak ellenére, hogy az anyagiak nem foglalnak el központi helyet a Halak életében, de ha a jólétet már megszokta, és hirtelen hosszabb időszakra vissza kell fognia a költéseit, akkor rögtön veszi a sátorfáját, és olyan helyre költözik, ahol pénzügyileg a kedvezőbb helyzet. Ha feltűnően ritkán dicséred meg, vagy a Halakat a mondandója közepén gyakran félbeszakítod, esetleg vitát generálsz a hagyományokhoz ragaszkodó világnézeti felfogásával szembehelyezkedve, akkor magától és végleg eltűnik mellőled. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

 

Forrás: csillaghoroszkop.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: