Oroszlán

Eljött az ideje, hogy egy partnerkapcsolatban elváljanak útjaitok? Lehetséges. Bár az sem kizárt, hogy csak egy kicsit jobban kellene beosztanod az idődet, amelyet a projektjeidre szánsz. Más szóval ne várj mindig az utolsó pillanatig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Kissé kevésnek érezheti a mai napi inspirációit, illetõleg motivációját ahhoz, hogy érdemben haladjon, mégis, ne hagyja, hogy mindez visszarettentse attól, hogy bármilyen nagy projekt végrehajtásába belevágjon, vagy folytassa azt. Ha ragaszkodik terveihez és bízik önmagában, akkor ma, minden nehézség ellenére, nagy eredményeket tehet le az asztalra. A mai napon érzelmi élete is elõtérbe kerülhet, ami, fõleg az este folyamán, meglehetõs izgalmakat hozhat!

Szűz

Egy kissé túlterheltnek érzed magad, mintha mindenhonnan feléd futnának be a szálak és mindenki téged rohamozna meg. Mielőtt elveszítenéd a hidegvéredet, gondolj arra, hogy az univerzum így akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy mire nincs szükséged.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Lehet, hogy egy álom, vagy egy ábránd hatására, ma igazán kreatívan érezheti magát, kedves Szûz. Az is lehet, hogy nem egy, hanem több ötlet is az eszébe jut, s hirtelen nem is tudja, melyiket valósítsa meg. Ez ne jelentsen akadályt, írja le ötleteit, majd egyenként álljon neki megvalósításuknak.

Három csillagjegy, akikre gyökeres sorsfordulat vár 2020-ban! Te köztük vagy?

Mérleg

Egy romantikus kapcsolat fellángolóban van, habár te eléggé bizonytalan vagy vele kapcsolatban. Néha odáig vagy az illetőért, néha a hátad közepére kívánnád, mert úgy gondolod, nem éri meg az egész. Gondold át tiszta fejjel, hogy mit szeretnél valójában.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A környezetébõl érkezõ impulzusok arra ösztönözhetik, hogy, akár szakmai, akár érzelmi, vagy magán területen, de érdemes belekezdenie egy új projektbe. A sok ötlet közül ma érdemes kiválasztani a legfontosabbakat, legalapvetõbbeket, s azok megvalósításával kezdeni a dolgot. Bármivel is foglalatoskodjon ma, mielõtt belekezd egy dologba, elõtte mindenképpen gyûjtsön be minél több lényegi információt az üggyel kapcsolatban, különben számos pluszkörre számíthat, amik kedvét szeghetik a megvalósításban. Barátai, szövetségesei sokat segíthetnek az elsõ akadályok elhárításában, így éljen az általuk nyújtott segítséggel.

Skorpió

A szerelmeddel, a kollégáddal vagy valakivel, akivel együtt élsz, egymás nyakának eshettek a mai napon. Ha úgy tapasztaljátok, hogy te vagy a másik személy túlzottan nagy felelősséget cipel a vállán ebben a kapcsolatban, akkor ideje leülni és megbeszélni a dolgokat. Továbbra is egymás mellett akartok maradni?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen pihenni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: