Oroszlán

Eljött az ideje, hogy egy partnerkapcsolatban elváljanak útjaitok? Lehetséges. Bár az sem kizárt, hogy csak egy kicsit jobban kellene beosztanod az idődet, amelyet a projektjeidre szánsz. Más szóval ne várj mindig az utolsó pillanatig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Eme királyi jegy képviselõi ma nem csak lelki, hanem jelentõs fizikai erõt is érezhetnek magukban ahhoz, hogy szinte bármilyen adódó kihívással megbirkózzanak. Ma olyan belsõ átalakuláson mehet keresztül ez által az Oroszlánok többsége, ami nagy tettek végrehajtására vértezi fel a jövõre nézve õket. Lelkesedését áthatja a létezés csodája és ereje, így kiváló formában néz szembe az eljövendõkkel, s ennek csakis örülni lehet. A folyamatos küzdés a lét alapja, s most ehhez kapott az univerzumtól, eme amúgy is energetikus jegy plusz lendületet. Használja és élvezze remek formáját!

Szűz

Egy kissé túlterheltnek érzed magad, mintha mindenhonnan feléd futnának be a szálak és mindenki téged rohamozna meg. Mielőtt elveszítenéd a hidegvéredet, gondolj arra, hogy az univerzum így akarja felhívni a figyelmedet arra, hogy mire nincs szükséged.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A mai nap folyamán könnyen hatalmába kerítheti a Szüzet a romantikus vágy és a szenvedély. Olyan mélyen gyökerezõ érzelmei is a felszínre juthatnak, melyeket már rég elfeledettnek hitt. Ha esetleg nem rendelkezik partnerrel, hogy kiélhesse vágyait, érdemes az eme intenzív érzelmekbõl fakadó hevességét kreativitásba ölnie, melyet esetleg olyan mûvészeti ágakban is inspirálóan hasznosíthat, mint a festészet, a zene, vagy más egyéb képzõmûvészeti ág.

Ez az 5 csillagjegy szinte minden vitát megnyer - Köztük vagy te is?

Mérleg

Egy romantikus kapcsolat fellángolóban van, habár te eléggé bizonytalan vagy vele kapcsolatban. Néha odáig vagy az illetőért, néha a hátad közepére kívánnád, mert úgy gondolod, nem éri meg az egész. Gondold át tiszta fejjel, hogy mit szeretnél valójában.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

A Mérleg, legyen szingli, vagy tartós párkapcsolatban élõ, ma könnyen egy szinttel elõrébb léphet a végsõ elkötelezõdés irányába, sõt, házasként a gyermekvállalás is egyre mélyebben gyökeret verhet gondolataiban. Mind párja, mind pedig ön érzik a változás szelét, ami az új szint elérésével köszönt be életükbe. Kapcsolatuk sokat fejlõdhet a mai nap folyamán, ha ezt a napot választják a dolgok megbeszélésére. Ha jelenleg egyedülálló, ma könnyen közelebb kerülhet egy nagy lépéssel a magány végleges felszámolásához, csak alaposan ki kell nyitnia a szemét és mindenképpen lépnie önnek is az ügyben! Az eredmény most megsokszorozódhat!

Skorpió

A szerelmeddel, a kollégáddal vagy valakivel, akivel együtt élsz, egymás nyakának eshettek a mai napon. Ha úgy tapasztaljátok, hogy te vagy a másik személy túlzottan nagy felelősséget cipel a vállán ebben a kapcsolatban, akkor ideje leülni és megbeszélni a dolgokat. Továbbra is egymás mellett akartok maradni?

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-05)

Ma egy igen fontos meghívást kaphat egy közelgõ eseményre vagy összejövetelre, ahol számos olyan emberrel lesz lehetõsége szót váltani, akik sokat segíthetnek felfelé vezetõ útja egyengetésében. Érdemes tehát igent mondani, még, ha elsõre nem is ilyesfajta természetûnek tûnik az alkalom. Az a természetesség és szívbõl jövõ szavak, melyeket ön minden körülmények között képes produkálni, már önmagukban is képesek kikövezni szerencsés boldogulásának az útját, így nem szükséges különösebben készülnie az eseményre, egyszerûen csak adja önmagát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: