Nyilas

Úgy érezheted, hogy egy helyben toporogsz, különösen, ha az elintézendő feladatokról van szó a munkahelyeden. Ugyanakkor nagyon játékos kedvedben is vagy, ám a feladataid nem fogják engedni, hogy ebbéli vágyadat kielégítsd.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

A Nyilasok fejében ma felmerülhet egy irányváltás ötlete. Könnyen összefuthatnak egy olyan régi, vagy új ismerõssel, aki hamar rádöbbentheti õket, hogy lehet, sokkal jobban tudnák kamatoztatni tehetségüket, ha valami egészen mással foglalkoznának fõállásban. Az is elképzelhetõ, hogy ez a valami, egy teljesen más terület, mint ahol eddig tevékenykedtek, esetleg pont a hobbijuk, vagy saját, már egy jó ideje tervezett vállalkozásuk. Bármelyik lehetõségrõl is legyen szó, érdemes ezen mai felvetéseken komolyan elgondolkodni, hiszen van abban valami, hogy az ember mindig abban a legjobb, ami valóban érdekli, azaz, amit képes teljes szívvel és lélekkel csinálni.

Bak

Régi érzések és sebek találnak meg téged, amitől bizonytalanná és gyengévé válhatsz. Ahelyett, hogy azon őrlődnél, hogy értékes vagy-e vagy sem, egyszerűen csak jelentsd ki, hogy igen és haladj tovább a dolgoddal. Ha az segít, csinálj valamit, amitől mindig jobban érzed magad.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Bak, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elõl az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi elõ, hiszen biztosan a jövõbe senkise láthat. Az ön körül lévõk megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja õket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában!

Vízöntő

A mai napon szorongóvá és mérgessé válhatsz. Habár nem vagy az a típus, aki szereti megtapasztalni és megélni az érzéseit, keress valamilyen egészséges, alternatív módot, hogy ezektől a negatív rezgésektől megszabadulhass. Ha szükséges, keress valakit, akiben megbízol, és akivel bármiről beszélhetsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Elég volt a töprengésbõl, kedves Vízöntõ, így ma ideje a tettek mezejére lépni, s belekezdeni az elgondoltakba! Szóljon ez a nap spontaneitásról és a kalandról. Végül is a puding próbája az evés, s vannak olyan dolgok, melyekrõl csak úgy bizonyosodhatunk meg, ha kipróbáljuk õket. Nem szabad félni az ismeretlentõl, hiszen, minél több mindent ismer meg az ember, annál kevesebb felfedezetlen terület marad, s így késõbb annál ritkábban kell kockáztatnia. Ma egy nagy váratlan, jó ötlet sokat segíthet átlendülni a kezdeti nehézségeken!

Halak

A félelmeid levadászhatnak, ha nem vagy felkészült, különösen az önértékelésed terén. A kulcs, hogy elkerüld a régi emlékeket, tapasztalásokat, amelyek miatt a legkisebb problémát is hatalmasra vagy képes duzzasztani. Ha kétséged támad, keress egy támogató barátot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma hamar felfigyelhet egy új, eddig kiaknázatlan lehetõségre, amivel kapcsolatban kamatoztathatná tehetségét. Ne is monfordírozzon a dolgon sokat, s bármirõl is legyen szó, próbáljon meg mihamarább informálódni és közelebb kerülni az új út megismeréséhez, mert könnyen lehet, hogy ez hosszútávon jobban megérné önnek, mint a mostani munkája. A sikerességének kulcsa most abban rejlik, hogy idõben képes lesz-e felismerni és kihasználni eme új utak kínálta lehetõségeket. Legyen éber és rámenõs, vállalja a kihívásokat önként, s akkor egész biztosan nem vallhat kudarcot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: