Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nem kizárt, hogy már nagyon vágysz egy mély beszélgetésre valakivel, ahol megoszthatod mindazt, ami a szívedben lakozik. Ne félj sebezhetővé válni és elmondani, amit valóban érzel. Ha közel akarsz kerülni ehhez a személyhez, akkor szükséges is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Bika

Elgondolkozol a hosszú távú terveiden a mai napon, különösen akkor, ha az anyagiak kerülnek terítékre. Ne akarj új terveket kiötölni addig, amíg még vannak befejezetlen ügyeid. Párkapcsolati terén ideje újra megnyitnod a szívedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Ikrek

Vágysz az elérhetetlenre, azaz arra, hogy mindenki szemében tökéletesnek tűnj? Ha így van, akkor jobb, ha erről elfeledkezel és reálisabban tekintesz a helyzetedre. Az egyetlen személy, akinek bizonyítanod kell, te magad vagy. Ha valami nem tetszik magaddal kapcsolatban, változtass rajta, de ne más kedvéért akarj másmilyen lenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Rák

Ideje egy kicsit lassítani a tempón vagy szünetet tartani. Talán az is megfordul a fejedben, hogy elszökj valahová a világ elől. Anyagilag irányba állhatsz, ha az intuíciódra hagyatkozol és kamatoztatod a képességeidet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: