Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nem kizárt, hogy már nagyon vágysz egy mély beszélgetésre valakivel, ahol megoszthatod mindazt, ami a szívedben lakozik. Ne félj sebezhetővé válni és elmondani, amit valóban érzel. Ha közel akarsz kerülni ehhez a személyhez, akkor szükséges is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

Pénteki Horoszkóp - Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a kisebb gondokat könnyű megoldani, de...

Bika

Elgondolkozol a hosszú távú terveiden a mai napon, különösen akkor, ha az anyagiak kerülnek terítékre. Ne akarj új terveket kiötölni addig, amíg még vannak befejezetlen ügyeid. Párkapcsolati terén ideje újra megnyitnod a szívedet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma alkalmazzon egy kifejezetten kalandos megközelítést, fõként, ha szerelemrõl, romantikázásról van szó! Ne legyen akkor se rosszkedvû, ha úgy érzi, nem abba az irányba haladnak a dolgok, amerre kellene. Minden csakis önön múlik, azaz, hogy mennyire képes változtatni az eddigi, egyes helyzetekhez, emberekhez való hozzáállásán. Lehet, hogy valaki olyas valakitõl várt el eddig bizonyos dolgokat, aki azokra soha nem volt képes, miközben egy másvalakit meg észre sem vett, aki mindezt tárcán kínálja önnek! Hát, nyissa tágra ma szemét, kedves Bika, s kezdjen el látni.

Ikrek

Vágysz az elérhetetlenre, azaz arra, hogy mindenki szemében tökéletesnek tűnj? Ha így van, akkor jobb, ha erről elfeledkezel és reálisabban tekintesz a helyzetedre. Az egyetlen személy, akinek bizonyítanod kell, te magad vagy. Ha valami nem tetszik magaddal kapcsolatban, változtass rajta, de ne más kedvéért akarj másmilyen lenni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap során az Ikreket olyan szerelem és szenvedély kaphatja el, melyet már régóta nem tapasztaltak. Legyen azonban nagyon óvatos, bármennyire is kecsegtetõnek ígérkezik egy váratlan csábítás, nehogy annyira elhomályosítsa gondolatait a vágy, hogy végül aztán csak csalódás és szenvedés legyen a vége. Most különösen szerencsés, ha tartós párkapcsolatban él, hiszen, ez esetben párjával ma elképesztõ magasságokat járhatnak be!

Rák

Ideje egy kicsit lassítani a tempón vagy szünetet tartani. Talán az is megfordul a fejedben, hogy elszökj valahová a világ elől. Anyagilag irányba állhatsz, ha az intuíciódra hagyatkozol és kamatoztatod a képességeidet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: