Rák

Ürítse ki a gondolatait, engedjen el minden problémát és koncentráljon csakis a szerelemre, kedves Rák, akkor tökéletes lesz ma a boldogság! Ne hagyja, hogy bármi is befolyásolja e téren, s higgye, el, ha úgy érzi, minden rendben van, akkor az úgy is van, mondjon bárki, bármit is. Élvezze az életet, eme gyönyörû napon!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Skorpió

Ma oly mértékben szerelmi szálakba gabalyodhat, kedves Skorpió, hogy ember legyen a talpán, ha képes aztán kikeveredni belõle, természetesen csak akkor, ha szingli, s nem óvja meg egy szeretõ pár attól, hogy butaságokat csináljon. Ne akarjon semmit sem késõbb javítani, vagy helyrehozni, mert csak annál nagyobb kulimászba keveredhet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen pihenni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

A Skorpió és a Kos szerelme: A kos tudja egyedül megszelidíteni a Skorpiót!

Szűz

Itt az ideje, kedves Szûz, hogy egy kicsit lógassa a lábait, s ne hajtsa a szerelmet, egyszerûen csak engedje el magát, s élvezze azt az állapotot, amiben most van. Ez az idõszak arra is jó lehet, hogy végre rendezze egy kicsit az érzelmeit, s így harmóniába kerülhessen újra önmagával és a világgal.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Vízöntő

Ma igencsak kettõs érzelemvilág jellemezheti, kedves Vízöntõ, s ez nagyban kihathat a szerelmi életére is. Amennyiben tartós kapcsolatban él, úgy igyekezzen ne teret engedni szeszélyeinek, mert még a végén valami baj kerekedik belõle, ha viszont jelenleg egyedülálló, úgy könnyen elõfordulhat, hogy valakinek éppen, eme szenvedélyes hozzáállása az élethez lesz, ami megtetszik!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-16)

Elég volt a töprengésbõl, kedves Vízöntõ, így ma ideje a tettek mezejére lépni, s belekezdeni az elgondoltakba! Szóljon ez a nap spontaneitásról és a kalandról. Végül is a puding próbája az evés, s vannak olyan dolgok, melyekrõl csak úgy bizonyosodhatunk meg, ha kipróbáljuk õket. Nem szabad félni az ismeretlentõl, hiszen, minél több mindent ismer meg az ember, annál kevesebb felfedezetlen terület marad, s így késõbb annál ritkábban kell kockáztatnia. Ma egy nagy váratlan, jó ötlet sokat segíthet átlendülni a kezdeti nehézségeken!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: