Kos

Hajlamos az ember jobb híján elbagatellizálni, ha valami túl sokáig okoz problémákat egy kapcsolatban. Ilyen esetekben ugyanakkor igencsak csábítóvá válhat egy másik, könnyebbnek ígérkezõ út választása, ami általában, elõbb-utóbb a kapcsolaton kívülre vezet. Legyen kicsit türelmesebb és együttmûködõbb, még annál is, mint általában kedves Kos, és harcoljon kitartóan a jelen kapcsolata rendbetételéért, még, ha ez most nehezebbnek is tûnik, mint valaha. Megéri!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Mérleg

A tény, hogy jelenleg szerelmi élete egyre inkább bonyolultabbá válhat, nem úgy tûnik, hogy zavarná, sõt, úgy gondolja, kész megtenni bármit a boldogságért! Amúgy is, néha kifejezetten jót tesz az embernek egy kis érzelmi vihar, hisz, ha valami, hát az mindenképpen felszínre hozza a mély érzéseket, mely megerõsítik, vagy éppen változásra késztetik az embert, s hogy önbõl most mit hoz ki, az hamarosan ki fog derülni, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

Ne adja fel, kedves Mérleg, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

Napi horoszkóp február 12. szerda – Mérleg, Kos, Rák, Bika, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Ikrek, Halak!

Nyilas

Elõfordulhat, hogy kedvese, kiszemeltje, érzelmileg megpróbálhatja befolyásolni azzal, hogy kisarkít, esetleg túldramatizál egy szituációt, vagy egyenesen önt hibáztatja valamiért, ami nem kizárólag csak önön múlott. Bármennyire is keltene lelkiismeret-furdalást önben, ne engedjen az efféle érzelmi zsarolásnak, s ne adja meg, legalábbis puszta bûntudattól hajtva, amit kér.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Nyilas, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Oroszlán

Bármilyen befejezetlen ügye lenne is a szerelem terén valakivel, annak igyekezzen ma pontot tenni a végére, hogy teljes mértékben új távlatokat nyithasson ezzel a jövõre. Kezelje okosan a jelen szívügyeit, s ne alkudjon meg, akkor egy varázslatos és szerelmes idõszak köszönthet hamarosan önre, ehhez azonban szükséges véglegesen elengednie a múltat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-12)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Oroszlán, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: