Kos

Hajlamos az ember jobb híján elbagatellizálni, ha valami túl sokáig okoz problémákat egy kapcsolatban. Ilyen esetekben ugyanakkor igencsak csábítóvá válhat egy másik, könnyebbnek ígérkezõ út választása, ami általában, elõbb-utóbb a kapcsolaton kívülre vezet. Legyen kicsit türelmesebb és együttmûködõbb, még annál is, mint általában kedves Kos, és harcoljon kitartóan a jelen kapcsolata rendbetételéért, még, ha ez most nehezebbnek is tûnik, mint valaha. Megéri!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

Mérleg

A tény, hogy jelenleg szerelmi élete egyre inkább bonyolultabbá válhat, nem úgy tûnik, hogy zavarná, sõt, úgy gondolja, kész megtenni bármit a boldogságért! Amúgy is, néha kifejezetten jót tesz az embernek egy kis érzelmi vihar, hisz, ha valami, hát az mindenképpen felszínre hozza a mély érzéseket, mely megerõsítik, vagy éppen változásra késztetik az embert, s hogy önbõl most mit hoz ki, az hamarosan ki fog derülni, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma érdemes egy kicsit elcsendesíteni gondolatait, s kiélezni szenzitivitását a környezetében élõkre. A nap folyamán begyûjtött megfigyeléseinek a késõbbiekben nagyon fontos szerepe lehet, továbbá segíthetik abban, hogy kicsit jobban megismerjen olyan embereket is, akikre eddig kevésbé figyelt fel, pedig hasonló értékrendet képviselnek, mint ön, s hosszútávon remek szövetségesre találhatna bennük. A nap végi esetleges kimerültséget ma mindenképpen inkább egy alapos zuhany és egy jó alvás formájában próbálja meg kipihenni, mintsem egy éjszakába nyúló, aktív kikapcsolódás keretein belül.

Nyilas

Elõfordulhat, hogy kedvese, kiszemeltje, érzelmileg megpróbálhatja befolyásolni azzal, hogy kisarkít, esetleg túldramatizál egy szituációt, vagy egyenesen önt hibáztatja valamiért, ami nem kizárólag csak önön múlott. Bármennyire is keltene lelkiismeret-furdalást önben, ne engedjen az efféle érzelmi zsarolásnak, s ne adja meg, legalábbis puszta bûntudattól hajtva, amit kér.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ma a Nyilas mûvészi és szépérzéke intenzíven törhet a felszínre, így érdemes valamilyen kreatív, alkotó hobbijának hódolnia. Tegye minél gyakrabban azt, amiben igazán örömét leli, s elõbb meghozza munkája a gyümölcsét, mint gondolná! A késõ délutáni idõszak ?kötelezõ köreit? követõen érdemes estére valamilyen szórakoztatónak ígérkezõ programot beterveznie, így egy tökéletes estével zárhatja a napot.

Oroszlán

Bármilyen befejezetlen ügye lenne is a szerelem terén valakivel, annak igyekezzen ma pontot tenni a végére, hogy teljes mértékben új távlatokat nyithasson ezzel a jövõre. Kezelje okosan a jelen szívügyeit, s ne alkudjon meg, akkor egy varázslatos és szerelmes idõszak köszönthet hamarosan önre, ehhez azonban szükséges véglegesen elengednie a múltat!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Az ön álmodozó, kreatív természete ma, ha észrevétlenül is, de könnyen felkeltheti egy olyan valaki figyelmét, akinek támogatása sokat lendíthetne karrierjén. Éppen ezért ma különösen fontos, hogy hagyja szárnyalni gondolatait, s tegyen meg mindent annak érdekében, hogy simán és zökkenõmentesen haladjanak a dolgok. Szerencsére akaratereje és mindenre kiterjedõ figyelme, valamint dinamizmusa mindezt biztosítani is fogja a nap folyamán, így önnek már csak arra kell ügyelni, hogy az esetleges, pillanatnyi fennakadásokat minél hatékonyabban és gyorsabban hárítsa. Ha így tesz, a nap végére akár egy meglepõ ajánlatot is kaphat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: