Rák

Szerelmi élete változóban van, s önt nem kevés izgalommal tölthetik el a most zajló események. Mivel a változás irányultsága most nagyban függ az ön önálló, személyes döntéseitõl is, igyekezzen azokat nem csípõbõl, hanem átgondoltan meghozni, hisz, ha elhamarkodottan dönt és rosszul sül el valami, szerelemrõl lévén szó, késõbb annál nehezebb lesz kijavítani a dolgokat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap feszített mivoltából fakadóan hirtelen döntések meghozatalára kényszerülhet. Könnyen találhatja magát ez által a furábbnál is furább helyzetekben, különösen, ha szerelemrõl van szó. De hát, végül is az élet pont ettõl izgalmas, s mi sem adhatná meg jobban az igazi nyári hangulatot, mintsem egy röpke, mégis annál szenvedélyesebb egynyári kaland, vagy akár egy szerelmes, mámorító éjszaka kedvesünkkel! Most bármelyikre is pályázzon, egész biztosan sikerrel jár!

Skorpió

Izgatott lehet aktuális szerelmi élete miatt, ami, annak érzelemgazdagságából, s egyben kiszámíthatatlanságából fakad. Az utóbbi idõben, tanúsított kitartása és rugalmassága azonban megtérülni látszik, csak bírja még türelemmel egy kicsit. Ne sürgessen semmit, csak szeressen és adja önmagát, ahogy eddig, hisz most már sínen van a dolog, csak ki kell várni, hogy végre kiteljesedjen!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

A mai nap nem lesz hiány az érzelmekben, kedves Skorpió, lelke vágyódhat egy kis nyugalomra, harmóniára, amit talán nehéz lehet most megadni neki, mégis érdemes rá törekednie, ugyanis, nagyon sokat adhat most egy kis lelkizés. Ennek megfelelõen, töltsön ma minél több idõt olyan emberke társaságában, akiket szeret, és akik valóban megértik önt.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-05 - A mai napon, igyekezzen minél nagyobb figyelmet, szeretetet és törõdést tanúsítani párja iránt...

Szűz

A mai napon, történhet valami szerelmi életében, amire még nem állt készen. Sebaj, fogadja és kezelje rugalmasan a dolgot, nehogy óvatlanul is megbántsa kedvesét/kiszemeltjét. Ha pedig úgy érzi, ez hirtelen kicsit sok önnek, vagy nagyon felkavarják érzelmileg az események, kérjen egy kis idõt szerelmétõl, hogy átgondolhassa a történteket és megfogalmazhassa véleményét.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Legyen ma kicsit optimistább a szokásosnál is, kedves Szûz! A dolgok nem haladnak olyan nyögvenyelõsen, mint ahogy az látszik, csupán az áttörõ siker várat kicsit még magára. A lényeg, hogy ne veszítse el ma egy percre se a kapcsolat gondolatai és a valóság között, mert ma ez lehet helytállásának kulcsa. Esetleg elõfordulhat, hogy úgy érzi, gyülekeznek a feje felett a viharfelhõk, ám ez csak egy külsõ, depresszív behatás miatt adódhat így, melyet igyekezzen minél inkább kiküszöbölni, hogy ne szegje kedvét!

Vízöntő

Most egy kissé komplikálttá válhat szerelmi életében egy olyan apróság, amit alapvetõen egyszerûen szokott kezelni, de most valamiért túl sok tényezõ gyakorol befolyást önre. Szemlélje pozitívan a bonyodalmakat, s tekintse kihívásnak a helyzetet. Vegye kezébe az irányítást, kedves Vízöntõ, és mondja ki ön elsõként a problémát.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-10)

Ami az érzelmi, szerelmi életet illeti, a nap folyamán sokat javulhat a helyzet. Ha kellõ türelemmel fordul szerelme tárgyához/kiszemeltjéhez és nem igyekszik ráerõltetni akaratát, akkor egészen meglepõdhet, milyen mély érzelmi megnyilvánulásokra is képes partnere, ha hagyja kibontakozni. Ezt azonban nehéz lehet megvalósítani, hiszen, ön alapvetõen nem szándékosan és tudatosan harsongja túl környezetét, hanem inkább ösztönösen, továbbá sokszor energikus és szüntelen függetlenségre való törekvésébõl fakadó személyiségjegyei késztethetnek másokat arra, hogy ne merjenek önnel packázni, s inkább tartsák meg a véleményüket maguknak. Ma azonban, eme önnek nagyon is fontos valakivel, egészen másképp lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: