Rák

A mai nap vigyázzon az éles és néha kegyetlenül õszinte nyelvével, kedves Rák, ugyanis könnyen megbánthatja szerelmét, ha nem bánik jól a szavakkal. A forma legalább annyira fontos, mint a közlendõ, különösen, ha szerelemrõl, érzelmekrõl van szó, hiszen, ilyenkor mindenki sokkal érzékenyebb, sebezhetõbb.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Skorpió

A gyengédség ma áthathatja egész szerelmi életét, így szinte annak minden aspektusát tekintve számíthat a kényeztetésre, törõdésre párjától, akivel most nagy lehet önök között a harmónia. Amennyiben még nem találta meg az igazit, nos, kedves Skorpió, ma egy nagy lépést tehet a cél felé, amennyiben igyekszik kimozdulni, s kellõ nyitottságot mutatni az új emberek irányába! Néha a boldogság nagyon kicsin múlik!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Ezek a csillagjegyek szomjazzák a párjuk figyelmét

Szűz

Ha ma kellõképpen türelmes, s jól kombinálja ösztöneit a józan eszével, azzal most jobban felfûtheti kapcsolatában a szenvedélyt, mit eddig bármikor! A harmónia nem csak érzelmi síkon, hanem a szexualitás terén is legalább annyira fontos dolog, mint hasonló vérmérséklet és igények, így érdemes törekedni rá!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma nagy jelentõsége lehet annak, amivel foglalatoskodik, így kulcskérdéssé válhat az ügyben a másokkal, esetleg partnerekkel való kommunikáció, melynek stílusára és intenzitására sikerül is ösztönösen jól ráéreznie. Az este folyamán is egy szeretetteljes, meghitt beszélgetésre kerülhet sor egy, az ön számára fontos valakivel, egy jó barátjával, vagy szerelmével. Ha minden jól megy, a nap végére egy szellemileg minden eddiginél kielégítõbb és termékenyebb napot zárhat, melynek rövidesen meglesznek a kívánt eredményei is!

Vízöntő

Amennyiben jelenleg szingli, kedves Vízöntõ, úgy a mai nap nagyon is eltalálhatja Ámor nyila, már csak az a kérdés, hogy ez fordítva is igaz-e, azaz, viszonzásra talál-e, eme hirtelen jött szerelem? Ha már tartós kapcsolatban él, most meglehet, hogy újra fellángol önök között a láng, s annál nagyobb intenzitással fog lobogni, minél inkább csak pislákolt mostanában!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: