Kos

Minden egyes lépés kockázattal jár, melyet az ember a szerelem hevében tesz, ugyanakkor szükséges is, hiszen e lépéseken áll, vagy bukik az ember boldogsága. Mindazonáltal, ha az ember nem tesz semmit, talán az a legrosszabb, hiszen akkor nem is derül, vagy csak késõn arra fény, van-e érdemi jövõje a kapcsolatnak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Mérleg

Ma rendkívüli, szexuális finomhangolásának köszönhetõen, különleges bánásmódban részesítheti kedvesét, akit, ha ügyes, most valósággal megõrjíthet! A kérdés csak az, vajon viszonzásul is hasonló élményekben lehet majd része? Tegyen egy próbát, kedves Mérleg, s elválik!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma bátran engedje szabadon az önben rejlõ ragadozót! Ne hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák tetteiben, törjön elõre, bármi áron, mert csak így érhet biztosan partot! mostanában amúgy is túl sokat tolerálta, helyezte elõtérbe mások érdekeit, itt az ideje hát, hogy kissé önzõ legyen, s magával is törõdjön. Tartsa szem elõtt, hogy csak azért, mert másnak szomorú napja van, nem feltétlenül kötelezõ önnek is gúzsba kötni vidámságát és felszabadultságát, valamint visszafogni energiáit, s így sikerességét. Ezt már tényleg nem várhatják el öntõl, hiszen sokszor amúgy is túl empatikus!

Nyilas

A szerelmi életével kapcsolatos optimizmusa és lelkesedése esetleg egy olyan lépés megtételére késztetheti ma, ami elég kockázatosnak, s nem kevésbé kiszámíthatatlan végkimenetelûnek ígérkezik. A kérdés az, kedves Nyilas, hogy vajon ez ok-e arra, hogy meg se próbálja, amit megtenni viszont annyira nagyon szeretne? Merjen és nyerjen, hisz végül is a szerelem egésze is egy nagy kockázat!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma könnyen betalálhatja önt egy olyas valaki, aki hirtelen önön próbálja levezetni mérgét. Ne ítélje el ezért ezt az illetõt, inkább higgadt önuralom közepette, próbálja meg megértetni vele, hogy erre térjenek majd vissza inkább a holnapi nap folyamán, amikor már megnyugodott, s reálisabban látja az önmaga és mások helyzetét az ügyben. Ehhez most lehet, hogy sok türelemre lesz szüksége, de higgye el, megéri!

Oroszlán

Meglehet, kedves Oroszlán, hogy ma képbe kerül váratlanul valaki, akivel kapcsolatban úgy érzi, egy pillanat alatt bele tudna szeretni! Ez igazán izgalmas és egyszersmind felkavaró lehet, ugyanakkor, addig semmiképpen se hagyja ösztöneitõl elragadtatni magát, amíg meg nem bizonyosodott róla, hogy újdonsült partnere is abba az irányba tart, amelybe ön, hisz ez még a késõbbiekben problémákat okozhat, melyeknek jobb elejét venni!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma egy lehetséges társadalmi eseményre kapott meghívását lemondhatja, s ezt a házigazda akár sértésnek is érezheti. Valószínûleg barátja mostanában nagyon túlterhelt munkájában és ezért hajlamos túlreagálni szinte bármilyen élethelyzetet. Pihenjen nyugodtan egy kicsit kedves Oroszlán, majd ezután ajánljon fel ismerõsének egy másik idõpontot a találkozásra. Ez minden, amit ebben a helyzetben tehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: