Rák

A mai napon, igen csábító lehetõségek ígérkeznek egy kis összebújásra, romantikázásra. Hogy ezeket mennyire sikerül kihasználni, az nagyban múlhat azon, mennyire sok feladata adódik ma. Ha túl sok, valahogy érdemes lenne mégis úgy trükköznie, kedves Rák, hogy egy-két lopott pásztorórára mégis valahogy jusson idõ. Nem fogja megbánni, abban biztos lehet!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Az utóbbi idõben egy kicsit sokat aggódik a pénz miatt, kedves Rák. Egy családtagjának nagyobb kiadása lehet, amivel ön nem teljesen ért egyet, feleslegesnek tartja. Mielõtt nagyon dühössé válna, jusson eszébe, hogy nem minden az, aminek elsõre látszik, s talán valami hasznos is kisülhet a haszontalannak hitt kiadásból. Ha reálisan nézi a helyzetet, bevallhatja, hogy a családi kasszát nem is terhelte meg igazán ez a nem várt költség.

Skorpió

Szokásához híven, heves szerelmi vérmérséklete ma sem hagyja majd nyugodni hormonháztartását, mikor szerelme tárgyára pillant. Ha éppen alkalmas a helyzet, nem is baj, ha elkapja a szenvedély, kedves Skorpió, ugyanakkor, ha nem jól idõzít, meglehetõsen kínos perceket élhet át, ha forró fejjel cselekszik! Várja ki a megfelelõ pillanatot, s türelme meg fogja hozni a rózsáját.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Néha a boldogság bizony visszafelé mûködik az életben, kedves Skorpió! Nem kizárt, hogy ön azért hajtja a mókuskereket, nem kis energiákkal, hogy egyszer, a kemény, kitartó munkája által, kivívja a teljes anyagi függetlenséget és fõleg, a szabadságot, amire mindig is áhítozott, s ez által elérje a tökéletes boldogság állapotát! Fontos azonban, hogy elõször inkább legyen boldog attól, hogy az, aki, s hogy ha más nem, csak azért, hogy gyönyörûen süt a nap, mert csakis ez lendítheti néha elõre, hogy elérje céljait, s kiteljesedjen boldogsága!

Ez a csillagjegyed? Akkor még ebben az évben őrült szerelembe esel

Vízöntő

Akármirõl is legyen szó, ma mindent kicsit felnagyíthat magában. Ez jó hír, amennyiben egy nagyon megkapó beszélgetésrõl, vagy egy kiadós szeretkezésrõl van szó, ugyanakkor, ha viszont összekapnának valamin, már nem éppen jó, ha hajlamos túlzásokba esni. Terelje szépen az elsõ verzió irányába az eseményeket és élvezzen ki minden együtt töltött percet, kedves Vízöntõ!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: