Rák

Míg szerelmi életével kapcsolatos, mai optimizmusa messze a jövõbe mutató, addig most a kozmosz energiái kissé hátráltathatják a megvalósításban, így a mai nap nem igazán kedvez a szerelemnek. Mindebbõl fakadóan, bár nem reménytelen a helyzet, de ne tervezzen nagyobb lépést ezen a téren, csak örüljön annak, ami most van, s vészelje át ezt a romantika szempontjából kedvezõtlen mai napot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma nagyon magas szinteken mûködhet képzelet, ami igen csak inspirálhatja arra, hogy jobbat, szebbet, tökéletesebbet alkosson, foglalkozzon bármivel is. Ne vegye azonban zokon, ha esetleg másoknak nem tûnnek fel a minõségi változások, hiszen egy nagy mûhöz, mûértõ szemek is kellenek ahhoz, hogy kitûnjön!

Skorpió

Ma elöntheti testét, s lelkét a vágy, kedves Skorpió, hogy a nap szinte minden percét kedvesével az ágyban tölthesse, ám lehet, hogy most mégsem alakulnak úgy a dolgok. Legyen kitartó, s akkor azért kilátás nyílhat egy-két gyors, de annál szenvedélyesebb numerára, ami igazán pajzánná és izgalmassá teheti napjukat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

Ma valaki tanácsért fordulhat önhöz, kedves Skorpió. Segítsen neki, mondja el véleményét, s hogy ön mit tenne a helyében. Késõbb még nagyon hálás lehet ez a valaki önnek! Az este folyamán törekedjen a nyugalomra és a kényelemre, ami már nagyon ráférne önre. Lazítson kicsit!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-09 - Ma kissé túlságosan is szórakozott és kacér hangulatban lehet...

Vízöntő

Csak azért, mert elsõre irreálisnak tûnik az, amit kedves mond, vagy akar, még ne vesse el mindjárt a dolgot, kedves Vízöntõ. Hallgassa meg figyelmesen, majd tegyen fel neki kérdéseket és komolyan fontolja át, vajon tényleg annyira visszatetszõ-e a dolog, mint amennyire elsõre tûnt? Tényleg nem tehet semmit érte?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-22)

A mai nap meglehetõsen kaotikusan alakulhat. Betervezett elintéznivalói hosszúra nyúlhatnak és a vártnál bonyolultabban tudja csak átrágni magát rajtuk, miközben egy nem várt, hosszú telefonhívás is még inkább megcsapolhatja energiáit. Kitartás, kedves Vízöntõ, ez a nap sem fog örökké tartani.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: