Rák

Míg szerelmi életével kapcsolatos, mai optimizmusa messze a jövõbe mutató, addig most a kozmosz energiái kissé hátráltathatják a megvalósításban, így a mai nap nem igazán kedvez a szerelemnek. Mindebbõl fakadóan, bár nem reménytelen a helyzet, de ne tervezzen nagyobb lépést ezen a téren, csak örüljön annak, ami most van, s vészelje át ezt a romantika szempontjából kedvezõtlen mai napot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

Skorpió

Ma elöntheti testét, s lelkét a vágy, kedves Skorpió, hogy a nap szinte minden percét kedvesével az ágyban tölthesse, ám lehet, hogy most mégsem alakulnak úgy a dolgok. Legyen kitartó, s akkor azért kilátás nyílhat egy-két gyors, de annál szenvedélyesebb numerára, ami igazán pajzánná és izgalmassá teheti napjukat!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon kicsit úgy érezheti, hogy az önt körülvevõk nincsenek teljes egészében tisztában a valósággal. Nos, ebbõl kifolyólag, kedves Skorpió, nem vitás, hogy ez esetben önnek kell visszavezetni õket, józan beszéddel és fajsúlyos érveivel a helyes útra. Az efféle, vezetõ, koordináló funkciójú párbeszéd amúgy is az ön asztala és senki sem ért hozzá jobban, mint ön. Élvezze, hogy vezethet és, hogy szavaival, tetteivel, sok embernek segítheti elõ most a boldogulását!

Napi Karmahoroszkóp május 14. – A Bika párja elárulja titkát, a Rákok pihenjenek, a...

Vízöntő

Csak azért, mert elsõre irreálisnak tûnik az, amit kedves mond, vagy akar, még ne vesse el mindjárt a dolgot, kedves Vízöntõ. Hallgassa meg figyelmesen, majd tegyen fel neki kérdéseket és komolyan fontolja át, vajon tényleg annyira visszatetszõ-e a dolog, mint amennyire elsõre tûnt? Tényleg nem tehet semmit érte?

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-24)

A mai napon mindenképpen igyekezzen kifejezni az ön számára fontos embereknek, kedves Vízöntõ, hogy mennyire is értékeli, szereti õket, még, ha ez elsõre kissé túlságosan is érzelgõsnek is tûnik önnek! S, hogy miért van erre szükség? Nos, mert az univerzum most nagyon erõs érzelmeket jelez az ön irányából, ráadásul nagyban segítségére van ezek megfelelõ kifejezésre juttatásában is, így érdemes élnie ezzel a kivételes és páratlan lehetõséggel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: