Kos

A mai napon a szórakozás és a kedvesével, kiszemeltjével való, felhõtlen kikapcsolódás, éppúgy szóba jöhet, mint egy nagy beszélgetés a közös jövõrõl, célokról, álmokról. Bármelyikrõl is legyen szó, ha ma kellõképpen odateszi magát, rendkívül sokat fejlõdhet kapcsolatuk, a makacsságot azonban messzirõl kerülje, kedves Kos, mert az most csak árthat a fejleményeknek!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon a pihenés központi szerepet kaphat. Jól esõ lehet egy délutáni szunyóka, vagy összegömbölyödés a fotelben egy jó könyv olvasgatása, vagy egy kis filmezés mellett. Bármit is tegyen, a lényeg mindenképpen a teljes lelki feltöltõdés legyen, a többivel most lehetõségeihez mérten, ne is foglalkozzon. Kellemes kikapcsolódást!

Mérleg

Ha ma szívügyekkel kapcsolatos kérdések merülnének fel, kedves Mérleg, ne keressen rájuk logikus magyarázatot, választ, vagy megoldást, mert azok úgysem fognak mûködni. Hallgasson ösztöneire, megérzéseire, azokra most is bizton számíthat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen úgy érezheti, kedves Mérleg, hogy egyszerûen képtelen parancsolni testének, mely állandóan lassítani akar és pihenni, amikor ön éppen ellenkezõleg, felfelé kapcsolna. Ne erõltesse, ami nem megy, hisz, bármennyire is fontos a szellem, azért éppúgy fizikai lények is vagyunk, akiknek ebbõl következõen vannak határaik. Fogadja ezt el, lassítson és hagyja, hogy regenerálódjon szervezete. Pihenje ki magát!

Nyilas

Ma kissé hullámzó lehet kedve, ami nem igazán hat stabilizálóan szerelmi életére sem. Igyekezzen valahogy újra egyensúlyba kerülni saját magával, kedves Nyilas, akkor kapcsolatában is hamarosan helyre állhat a rend. Ne a részletekkel, hanem a teljes képpel törõdjön!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai napon szükségét érezheti, hogy néhány aprósággal, esetleg ötletes, innen-onnan ellesett trükkökkel, feldobja otthonát, kedves Nyilas. Ez mindenképpen egy remek ötlet, hiszen igazán csak akkor lehet a lakás az ember otthona is egyben, ha, ahogy mi is, folyamatosan változik, kicsit érintetlen marad, kicsit megújul. Nos, a mai napi kreatív energiái eme másodiknak fognak kedvezni, így ne késlekedjen. Irány a hobbi-, vagy háztartási bolt és díszítésre fel!

Oroszlán

Ne azt nézze, kedves Oroszlán, hogy miben különböznek szerelmétõl, hanem azt, miben hasonlóak, akkor ma sokkal közelebb kerülhetnek egymáshoz. A boldog párkapcsolat kulcsa nem az, ha meg tudjuk változtatni a másikat, hanem az, ha el tudjuk teljes szívvel fogadni, minden apró hibájával együtt!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kisé befelé fordulhat, így a szokásosnál, jóval zárkózottabbak és elutasítóbbnak tûnhet másoknak, akik frusztrációjuknak élesen hangot is adhatnak. Tolerálja ezúttal viselkedésük, s inkább, egy-két bölcs mondattal csitítsa õket, mintsem heves vitákba bonyolódjon, azzal csak felkavarhatja mai végtelen nyugalmát, ami most oly pihentetõ. Ha teheti, ma szabadságolja magát és elmélkedjen nyugodtan, ha éppen úgy esik jól. Néha ön is megérdemli egy kicsit, hogy visszavonuljon!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: