Rák

Annak ellenére, hogy tudja, mit akar, ma valamiért mégsem akarhatja kinyilatkoztatni szándékát, vágyait. Bármennyire is rejtse el érzéseit, ma szinte önkéntelenül is elárulhatja magát, s ezt most egy olyas valaki is pont észreveheti, akit épp nem szeretett volna... Ne ijedjen meg a hirtelen fordulatoktól, kedves Rák, hanem kösse be magát és tegyen róla, hogy minden úgy alakuljon ma, ahogy azt szeretné!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Ma könnyen kipukkadhat a buborék, kedves Rák, ami egy igen nagy csalódáshoz vezethet. Tartsa azonban a lelket önben büszkesége és az, hogy ne adja meg az örömet csalódása tárgyának, hogy összetörni látja önt. Jusson eszébe, hogy a tévedéseknek is megvannak a maga elõnyeik, és ha az ember nem süpped bele a fájdalmába, akkor bizony sokat tanulhat belõlük, legyenek bármily kellemetlenek is. Gondoljon erre és emelkedjen felül!

Skorpió

Ma felfigyelhet valaki vonzalmára, aki jó esetben önnek sem közömbös. Amennyiben jelenleg pár nélkül él, a mai nap remek lehetõség lehet arra, hogy egy nagy lépést tegyenek egymás felé. Küldje a jeleket! Ha tartós kapcsolatban él, akkor meglehet, hogy komoly erõfeszítéseket kíván, hogy ellen álljon a kísértésnek. Ne legyen könnyelmû, kedves Skorpió!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Itt az ideje, hogy ma szó szerint üldögéljen a babérjain, kedves Skorpió, és felhõtlenül élvezze a sikert, mivel kétségtelen, hogy az utóbbi napokban rengeteg mindent sikerült megvalósítania, így méltán kiérdemelte a pihenést, mely, mint tudjuk, akkor esik a legjobban az embernek, ha megérdemelt! Élvezze a helyzetet és az életet! Minden más ráér majd holnap, higgye el.

Így szakíthatsz a legkíméletesebben a csillagjegyed szerint!

Szűz

Egy szerelmi kapcsolatban a változás mindig nehezebben, vagy nagyobb érzelmi behatások közepette megy végbe, mint bármely más kapcsolat esetében. Kezelje ma, a szíve választottjával beszélteket nagyon körültekintõen, legyen megértõ, kedves, s törekedjen a közös kompromisszumra, akkor ma nagyon közel kerülhetnek egymáshoz kedvesével!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

A mai nap kifejezetten jól telik majd, produktív aktivitással éppúgy, mint kellemes pihenéssel. Egy ilyen, hûvös téli napon nincs is jobb, mint egy eredményes, de fárasztó nap után hazaérve, összebújni kedvesünkkel és nézni valamit, vagy éppen hazafelé venni egy-két ínycsiklandó alapanyagot és fõzni belõlük valami nagyon finomat, ami nem csak testünket, hanem lelkünket is megtölti melegséggel. Tegyen így, kedves Szûz és egy hihetetlenül jó napot zárhat ma, amit érdemes volt megélni!

Vízöntő

Legyen nagyon óvatos, kedves Vízöntõ, ha ma egy merész lépést tervez megtenni szerelmi téren, ugyanis az most több erõfeszítést követelhet öntõl, mint gondolná! Egy adag józanész és egy kis odafigyelés segíthet elkerülni egy szerelmi mélypontot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-29)

Fontos, hogy ma végre szembenézzen egy olyan problémával, ami, bár fájdalmas következményeket vonhat maga után, mindennek ellenére, nem tûr további halasztást. Mondja el, amit el kell mondania, s tegye meg, amit tennie kell, különben sosem lesz nyugodalma. Néha jobb, ha egyszer fáj valami, de nagyon, aztán idõvel van esély a megnyugvásra és a sebek gyógyulására, mintha az embert örökké kísérti valami, s mardossa a kétség, örök kárhozatra ítélve ezzel...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: