Bak

A mai napon egyszerûen nem ott járhat az esze, amit épp csinál, hanem teljesen máshol. Egészen megrészegülhet a gondolataitól, melyek szüntelenül szíve választottja körül foroghatnak, ám mégis kevés lehet a remény arra, hogy érdemben legyen lehetõsége meg is élni fantazmagóriáit, mindenesetre bíztató, hogy az este már sokkal jobbnak ígérkezik etekintetben, csak gyõzze kivárni, kedves Bak! Türelem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Mai nap úgy érezheti magát, hogy erejének a végén áll. Töltse az estét másokkal, barátaival. Próbáljon meg egy kreatív elfoglaltságot találni és elméjét újra felfrissíteni. Akár festés, fényképezés, sport, egy hangszer elsajátítása is már új távlatokat nyithat meg ön elõtt. Ne féljen idõt szánni új dolgok megismerésére, hisz mind ebbõl csak profitálhat. Ne veszítse el jókedvét, mert az nem vall önre.

Bika

Az utóbbi idõszak váratlan, talán fájó szerelmi emlékei még kísérthetik valamelyest, esetleg tüske maradhatott önben valami miatt, azonban, talán itt a legfõbb ideje mindezt végre lezárni, elengedni, kedves Bika. Ne hagyja, hogy a múlt beárnyékolja a jelent, s talán a jövõt is. Ûzze el a rossz szellemeket szerelmi aurájából és ne is engedje vissza többé õket!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Halak

A mai napon kulcsszerepet kapcsolatukban a beszélgetés és a meghittség, melybõl most, a meglehetõsen mozgalmas körülmények ellenére, több alkalommal is módjuk akadhat. Használják ki, igazán jót fog tenni egy kis egymásra hangolódás ily közel az ünnepekhez, az év végéhez. Arról nem is beszélve, hogy egy kis mentális akrobatika néha milyen jó ajzószer is lehet...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Kedves Halak, a mai napon a költekezés és a hosszú távú projektek kerülnek gondolatai középpontjába. Egy nagy váratlan fordulat köszönt be az életébe. Magabiztosnak kell lennie és ez a magabiztosság egy újabb lendületet adhat az ön párkapcsolatának is. Gondolkodjon el pénze befektetésén egy ingatlanba vagy akár saját otthon felújításába.

Ikrek

A mai nap rendkívül izgatott lehet szerelmi téren, egy különleges valaki miatt, azonban, minden lelkesedése ellenére, azért próbálja meg egy kicsit türtõztetni magát, kedves Ikrek, mert, ha most borítja minden tervét, késõbb még komoly gondjai adódhatnak más területeken és azon helyzetek megoldása még több energiát vonna el szerelmi életétõl, mint, ha most helytáll, s teljesíti a követelményeket. Kitartás, már nem tart soká, s hamarosan csak egymáséi lehetnek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: