Bak

A mai nap csendesen, meghitten telhet, ám esetleg aggaszthatja valami, amit talán még önmagának sem mer bevallani. Ne mondja ki hangosan, amire most gondol, sõt, hessegesse is el a negatív gondolatokat a fejébõl. Ez egy nagyon kellemes és boldog idõszak, ne rontsa el azzal, hogy olyasmiket lát bele jól mûködõ kapcsolatába, melyek nincsenek is ott! Örüljön egy kicsit az életnek, kedves Bak!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Úgy érezheti, mintha megfeneklett volna a kapcsolatuk azáltal, hogy szinte mindig, mindent egyazon kaptafára, mondhatni rutinból végeznek. Az állandóság ugyan jobb kiszámíthatóságot és biztonságot ad, de vajon tényleg ezek a legfontosabbak egy szerelmi kapcsolatban? Ha a válasz nem, akkor sosem késõ változtatni alapon, talán tegye is meg most ön az elsõ lépést az ingoványos terepen, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Halak

A mai nap szerelmes pillanatokban éppúgy bõvelkedhet, mint édes semmittevéssel töltött percekben, órákban, amit mind kedvese, mind pedig ön, nagyon élvezhetnek. Simogassák, cirógassák, masszírozzák meg egymást egy kicsit, ha van rá módjuk, mert ma különösen kedveznek az univerzumból áradó energiák az érzéki érintéseknek, amelyek aztán még ki tudja, hova vezethetnek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Kos

A mai nap kiegyensúlyozottnak ígérkezik a szerelem terén, azonban megzavarhatja az idilli képet, hogy szerelmével egy kisebb összetûzésbe kerülhet, melyen esetleg sokáig rágódhatnak, de legalább is érzékenyebben élhetik meg, mint amekkora ténylegesen a vélt, vagy valós probléma. Ne legyen oly kritikus, kedves Kos, hisz senki sem tökéletes.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: