Bak

Meglehet, hogy akit szeret, ma meglehetõsen felborzolja a kedélyeket, s ez kissé frusztrálttá és gondterhelté teheti kapcsolatukat. Talán a türelme fogytán, vagy esetleg úgy gondolja, hogy amit párja szajkóz az, az ön számára mindig is egyértelmû volt és még csak beszélni is felesleges róla. Akárhogy is, legyen ma nagyvonalú és elégítse ki párja minden, a dolgok újrabeszélésére irányuló igényét, kedves Bak, hogy fennmaradhasson a béke és harmónia önök között.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetõen jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellõképpen pártatlan tudjon maradni.

Bika

Egy tökéletes világban, ahol az ember azt csinálhat, amit csak akar, jutna idõ bármennyi romantikázásra kedvesével, ám a valóságban most szükséges lehet elõtte végeznie a sokszor unalmas napi kötelezõkkel. Igyekezzen mielõbb elvégezni velük, akkor még lehet esély, hogy megmentse a napot és azzal tölthesse a hátralévõ részét, akit szeret. Teendõi közepette pedig tervezzen és álmodozzon nyugodtan erõsen erotikus töltetût, ugyanis szerencsés körülményeket jeleznek most etekintetben a csillagok, így nagy esély van a beteljesülésükre!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma, bármilyen konfliktus helyzetbe is kerüljön, emlékeztesse magát, milyen sok jó dolog is volt már az életében, melyekért érdemes harcolni. Ne hagyja, hogy letörjék és kizökkentsék nyugalmából az ön körül kirobbanó ellentétek. Koncentráljon inkább feladataira, legyen cél- és öntudatos, határozott és elszánt! Ne rendüljön meg egy pillanatra sem, mert akkor sérülhet, inkább fogja fel úgy a dolgot, hogy eme vitás idõszaknak is vége lesz egyszer, s majdcsak újra helyére kerülnek a dolgok, csak hinni kell benne. Ön gyógyító és békítõ szellem, kedves Bika, hát aszerint is cselekedjen, míg mások csak marják egymást.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-11-25

Halak

Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy torz mosollyal, esetleg zavarodott beszéddel próbálhat leplezni. Amint megához tér az elsõ sokk után, mindenképpen kezdeményezzen az ügyben egy õszinte beszélgetést az érintettel, hogy még azelõtt tisztába tegyék a dolgokat, mielõtt a kínos szituáció nagyobb félreértések és konfliktusok kialakulásához vezethetne. Jobb lesz így mindkettõjüknek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma meglehetõsen gyorsan történhetnek ön körül a dolgok, kedves Halak, azonban, ennek ellenére se érezze úgy, hogy önnek is okvetlenül jobban kellene hajtania, hisz a jelenlegi tempóban is éppen elég dicséretesen helytáll. Amúgy is, ön birtokában van a hosszútávon, jó eredmények produkálásának titkának, azaz a módszerességnek, így, míg mások ide-oda ugrálva kapkodnak, addig ön a világért se térjen el a jól kitaposott ösvénytõl, mert, a látszat ellenére, az eredmények úgyis hamarosan önt fogják igazolni!

Ikrek

A mai napon ne kapkodjon el semmit a szerelem terén, kedves Ikrek, ha azt akarja, hogy valóban szilárd alap jöjjön létre kapcsolatuk további fejlõdéséhez. Igyekezzen gyengéd és türelmes lenni, valamint gondoskodjon arról, hogy kedvese minél inkább élvezze most az önnel töltött perceket, hisz egy jó szerelmi kapcsolatnak mi más is lehetne az alapja. Ha pedig õ élvezi az együttlétet, akkor garantáltan ön is fogja!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: