Bak

Annyira elkötelezõdve érezheti magát párja, kiszemeltje boldogsága irányába, hogy a magáéval szinte nem is törõdik, pedig az is nagyon fontos, hisz, ha párja valóban viszont szereti, akkor õ is így van ezzel, azaz, hogy õ pedig önt szeretné boldognak látni, kedves Bak. Legyen kicsit ma kisajátító és önzõ és igazgassa úgy a szálakat, ahogy ön azt a legjobban élvezné. Meglátja, ez párja boldogságára is katalitikus hatással lehet majd!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetõen jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellõképpen pártatlan tudjon maradni.

Bika

Valaki különösen nagy hatást gyakorolhat ma szerelmi életére, ám mégsem lesz most könnyû mindezt kitörõ lelkesedéssel fogadnia, ugyanis a kép korántsem tökéletes az ön számára, kedves Bika. Próbálja finoman, kacérkodva rávezetni partnerét, mire is vágyik valójában, akkor hátha könnyebben beletalál a dolgok közepébe, mindkettejük igen nagy örömére!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma, bármilyen konfliktus helyzetbe is kerüljön, emlékeztesse magát, milyen sok jó dolog is volt már az életében, melyekért érdemes harcolni. Ne hagyja, hogy letörjék és kizökkentsék nyugalmából az ön körül kirobbanó ellentétek. Koncentráljon inkább feladataira, legyen cél- és öntudatos, határozott és elszánt! Ne rendüljön meg egy pillanatra sem, mert akkor sérülhet, inkább fogja fel úgy a dolgot, hogy eme vitás idõszaknak is vége lesz egyszer, s majdcsak újra helyére kerülnek a dolgok, csak hinni kell benne. Ön gyógyító és békítõ szellem, kedves Bika, hát aszerint is cselekedjen, míg mások csak marják egymást.

Halak

A mai napon egy teljesen új megvilágításba helyezõdhet kapcsolata, ami igencsak megkavarhatja önben az eddig stabilnak hitt dolgokat. Ne kapkodjon, õrizze meg nyugalmát, legalábbis látszólag és fõleg, ne tegyen semmit se elhamarkodottan, mert még a végén nagy árat fizethet meggondolatlanságáért. Várja ki a dolog végét, ugyanis tartogathat még meglepetéseket!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma meglehetõsen gyorsan történhetnek ön körül a dolgok, kedves Halak, azonban, ennek ellenére se érezze úgy, hogy önnek is okvetlenül jobban kellene hajtania, hisz a jelenlegi tempóban is éppen elég dicséretesen helytáll. Amúgy is, ön birtokában van a hosszútávon, jó eredmények produkálásának titkának, azaz a módszerességnek, így, míg mások ide-oda ugrálva kapkodnak, addig ön a világért se térjen el a jól kitaposott ösvénytõl, mert, a látszat ellenére, az eredmények úgyis hamarosan önt fogják igazolni!

Ikrek

Minél többet gondol jelenlegi szerelmi életének apróbb hibáira, azok annál nagyobbnak és nagyobbnak fognak tûnni, kedves Ikrek. Legyen kissé kevésbé öntudatos a szívügyekben, különben senki sem lesz soha elég jó önnek, s akkor ezzel önmaga boldogtalanságát is okozhatja. Legyen elementárisabb és egyszerûbb, akkor hamarabb rátalálhat arra, amire szüntelenül vágyik!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: