Bak

Ma, annak ellenére, hogy igen élénk szexuális fantáziák keríthetik hatalmába, bizony, meggyûlhet a baja ama zavaró tényezõk sokaságában, melyek szüntelenül akadályozzák, hogy kiélhesse szerelmével, ami most a fejében lejátszódik! Ha másképpen nem megy, rázzon le úgy mindenkit, hogy angolosan távozik azon helyekrõl, ahol bárki is ismerné, s mindinkább egy olyan meghitt és intim környezetet keres, ahol végre nyugodtan elmélyülhet párjával a szerelmi gyönyörökben...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Ma kissé másban gondolkodhat az estét illetõen, mint párja, vagy kiszemeltje, azonban lehet, hogy nem is feltétlenül rossz ötlet az, hogy esetleg külön töltsék az éjszakát. Néha jobb egy kapcsolatban nem erõltetni, ami nem megy, hiszen, ha igazán szeretik egymást, végül is mindegy, ha szétválnak egyetlen estére, még akkor is, ha ez éppen szilveszterkor történik! A szingli Bikákra ma nagyon impulzív éjszaka vár!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Halak

Annyira szerelmes és bensõséges terveket fogalmazhat meg magában a ma estét illetõen, hogy meglehetõsen rosszul reagálhat, ha látja õket szétesni. Ne pazarolja azonban az idõt mérgelõdésre, inkább térjen át spontán üzemmódba és találja meg egyszerû momentumaiban kapcsolatuk varázslatát, akkor még igazán szerelmesen és romantikusan telhet egymás karjaiban az éjszaka!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

A mai napon felszabadultságra, egy kis szabad levegõre vágyhat, és ez kissé megkavarhatja szerelmi kapcsolatát. Ha párban él, akkor mindenképpen igyekezze a ma éjszakát szerelmével tölteni, s vele együtt kiélni szeszélyeit, ha viszont szingli, akkor. kedves Ikrek, vegye a nyakába az éjszakát és legyen a császára!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: