Bak

Ha úgy érzi, kissé bonyolult szerelmével kapcsolata, a mai egy igencsak alkalmas nap lehet arra, hogy megvitassák ügyes-bajos dolgaikat. Ne ijedjen meg, ha ennek hatására kavarogni kezdenek az érzelmek, hisz talán pont ez hiányzott mostanában kapcsolatukból, azaz, hogy felkavarja lelküket, s újra lángra lobbantsa szívüket!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Míg mások a macskajaj gyötrelmeitõl szenvedhetnek, ön már viszonylag korán álmodozóra veheti a figurát, aminek oka nagy eséllyel az lehet, hogy egyszerûen nem tud valakit kiverni a fejébõl, akivel nemrég találkozott. Ez az egész odáig fajulhat, hogy egyenesen szégyenletes, ám mégis felkavaró és egyben romantikus gondolatai támadhatnak vele kapcsolatban. Írjon neki, vagy hívja fel! Csak, hogy ellenõrizze, másodszorra is olyan izgalmas-e, mint elsõre...

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Halak

Itt az idõ, hogy kibújjon csigaházából, kedves Halak, s végre megtegyen egy fontos lépést szerelmi téren! Akármit is mondjon most, csakis szívbõl tegye, semmiképpen se akarjon szépíteni, vagy torzítani a valóságon. Vetkõzzön le meztelenre, legalább is érzelmileg, szerelme tárgya elõtt és valljon meg neki mindent, hogy mit érez, mit gondol, s fõleg, hogy mit szeretne. Meg fog lepõdni a végeredményen!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

A mai napon, kissé csalódottnak érezheti magát szerelmi téren, vagy éppen ellenkezõleg, rendkívül fel lehet dobódva az elmúlt éjszakától. Akármelyik is lenne most igaz helyzetére, mindenképpen tudnia kell, hogy ez csak pillanatnyi, múló állapot, s akkor derül fény majd valós érzelmeire, amikor sikerül mindent tisztázni az érintettel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: