Rák

Ha ma esetleg valamiféle kihívással találná szembe magát szerelmi téren, kedves Rák, akkor most semmiképpen se vigyen a dologba nagyobb érzelmeket, mert azzal csak megégetheti magát. Maradjon következetes és hûvös logikával próbálja szemlélni a helyzetet, még, ha nehéz is, mert csak úgy hozhat ma jó döntést!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Egy szimpatikus nõi látogató hozhat most kellemetlen, sokkoló híreket, melyek érinthetik a munkáját is. Ez jelenthet a vártnál több munkát, vagy egy már késznek hitt dolog újragondolását. Sajnos a váratlanul jött feladatok miatt borulhat a mai betervezett programja, s bizony kénytelen lesz többet távol maradni családjától, otthonától, mint amennyit szeretne. Kitartás, kedves Rák!

Szűz

A mai nap az öné lehet szerelmi téren, kedves Szûz! Ne pazarolja kapcsolaton belüli, hatalmi harcokra, vagy éppen a múlt sebeinek tépkedésére. Gondoljon ki valami jó és élvezetes programot, amit kettesben átélhetnének szerelmével, majd menjenek, és egyszerûen csak érezzék jól magukat, aztán ki tudja még, mit hoz az este!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Az ön életében nagy súlya van a pénzügyeknek mind baráti, mind szerelmi kapcsolatai terén és nem szívesen fogad el tanácsokat sem. Lehet, hogy egy váratlan nagyobb kiadással kerül ma szembe, ami bizony érintheti valamely ismerõsével kapcsolatukat is. Megfordulhat a fejében, hogy ekkora összeg ellenében inkább nem az említett partnerrel tervez közös befektetést. Jól gondolja meg döntését, mert bizony néha szükség lehet arra, hogy ön nyisson és engedjen az ilyen ügyekben is a pozitív végkimenetel érdekében.

Vízöntő

Meglehet, hogy nemrégiben még világos volt, merre is tart kapcsolatuk, ám a mai napon úgy érezheti, mintha egy kis porszem került volna a gépezetbe, s ez megzavarhatja gondolatait. Ne feszélyezze magát, kedves Vízöntõ, olyan dolgok miatt, melyek nincsenek is! Jó irányba megy minden, még, ha nem is úgy tûnik, efelõl biztos lehet. Csak rémeket lát!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-26)

Úgy érezheti, hogy munkájában visszaesett teljesítménye, s ez kissé frusztrálja, hiszen megszokta önmagától a kiemelkedõ teljesítményt. Ne aggódjon, kedves Vízöntõ, a probléma oka valószínûleg csak egy olyan eszköz vagy rendszer, amit még nem tud kezelni és ettõl kevesebbnek érezheti magát. Ez természetesen nem igaz, csak vegye elõ megszokott talpra esettségét és tanulja ki az újdonságok összes csínját bínját.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: