Bak

Ma kifejezetten felfedezõ hangulatban lehet szexuális téren, kedves Bak, ami meglehetõsen merésszé, sõt, egyenesen kihívóvá teheti viselkedését. Bár mindezen nincs semmi szégyellnivaló, azért próbáljon meg bizonyos kereteken belül maradni, különben még egy olyan váratlan helyrõl is kaphat pozitív visszajelzést, ahonnan sohasem akart... Ha párban él, ma mesés éjszaka állhat ön elõtt, amennyiben partnere is osztja szenvedélyét!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Annak ellenére, hogy határozottan érzi, merre is szeretné, hogy haladjon szerelmi kapcsolata, nehéz lehet most ezt lekommunikálni kedvesével, kiszemeltjével. Egy közeli barátja segítségére lehet az ügy megoldásában, azonban vannak bizonyos részek, melyeket csakis együtt szerelmével lehet képes megvalósítani. Keresse hozzá az utat, s meg fogja találni, csak ne adja fel, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

TESZT ILYEN MÉG NEM VOLT! Reinkarnációs horoszkóp, hogy megtudd honnan jöttél és merre tartasz!

Halak

Ma szinte folyamatosan titokzatos, romantikus gondolatai támadhatnak egy illetõvel kapcsolatban, melyeket úgy érzi, ki kell mondania. Ezt azonban csakis akkor tegye, ha a megfelelõ társaságban múlatja idejét, különben most könnyen a visszájára fordulhat a dolog! Legyen kicsit megfontoltabb, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

Szerelmi ügyekben, ma ügyeljen, hogy csak annyira menjen bele valakivel a témába, amennyit még biztosan képes józanésszel kezelni a dolgokat, különben meglehetõsen összekavarhatja, sõt, akár meg is viselheti érzelmileg a mai nap. Törõdjön kicsit ma önmaga kényeztetésével is, kedves Ikrek, az sokat segíthet az ellazulásban, s így a gondolkodásban, mit is akar valójában.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: