Bak

Annak ellenére, hogy ma erõsen vágyakozhat egy kis szerelmes álmodozásra, körülményei, munkája, vagy más egyéb tényezõk megakadályozhatják fantáziái kibontakozását, megélését. Próbálja meg fokozott erotikus töltetét valahogy átmenteni másnapra, amikor is már jóval nagyobb teret kaphatnak az efféle gondolatok!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetõen jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellõképpen pártatlan tudjon maradni.

Bika

Amennyiben elszalasztott egy lehetõséget, kimondani valamit, amit kellett volna, vagy megtenni egy fontos lépést szerelmi életében, ma kaphat egy második esélyt, ami talán egy soha vissza nem térõ, szerencsés alkalom a javításra. Ne tétovázzon, bízzon a pozitív végkimenetelben, s lépje meg, amit meg kell, kedves Bika!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma, bármilyen konfliktus helyzetbe is kerüljön, emlékeztesse magát, milyen sok jó dolog is volt már az életében, melyekért érdemes harcolni. Ne hagyja, hogy letörjék és kizökkentsék nyugalmából az ön körül kirobbanó ellentétek. Koncentráljon inkább feladataira, legyen cél- és öntudatos, határozott és elszánt! Ne rendüljön meg egy pillanatra sem, mert akkor sérülhet, inkább fogja fel úgy a dolgot, hogy eme vitás idõszaknak is vége lesz egyszer, s majdcsak újra helyére kerülnek a dolgok, csak hinni kell benne. Ön gyógyító és békítõ szellem, kedves Bika, hát aszerint is cselekedjen, míg mások csak marják egymást.

Szerdai Horoszkóp 2021-10-06

Halak

Bár kezdi egyre inkább világosan látni a szerelmi életével kapcsolatos, jövõbeni céljait, ma mégis kissé elbizonytalanodhat abban, hogy mire van most szüksége, mit is szeretne igazán. Ha sehogy sem tisztul a kép, ne erõltesse, hanem egyszerûen bízza magát a sorsra, s fogadja el, amit hoz, végül is menetközbe is bármikor változtathat, ha már jobban tudja majd, mire vágyik igazán!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma meglehetõsen gyorsan történhetnek ön körül a dolgok, kedves Halak, azonban, ennek ellenére se érezze úgy, hogy önnek is okvetlenül jobban kellene hajtania, hisz a jelenlegi tempóban is éppen elég dicséretesen helytáll. Amúgy is, ön birtokában van a hosszútávon, jó eredmények produkálásának titkának, azaz a módszerességnek, így, míg mások ide-oda ugrálva kapkodnak, addig ön a világért se térjen el a jól kitaposott ösvénytõl, mert, a látszat ellenére, az eredmények úgyis hamarosan önt fogják igazolni!

Ikrek

Ma egy kifejezetten meglepõ fordulat állhat be szerelmi életében, amit eleinte talán nem is tud mire vélni, vagy kifejezetten vegyes érzelmekkel fogad. Nem lehet egyszerre óvatos és rugalmas is, kedves Ikrek, így elõbb-útóbb muszáj elhatároznia magát valamelyik irányba, s aszerint reagálni az új helyzetre.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: