Bak

Amennyiben annyira nem hagyja, hogy rágörcsöljön a dolgokra, azzal nagyban elõsegítheti, hogy kicsit jobban, szerencsésebben alakuljon szerelmi élete, ugyanis, az önmaga által állandósított, stresszes hozzáállása, sokszor nagyban meghiúsíthatja a dolgok kedvezõ végkimenetelét. Álljon pozitívabban a szerelemhez, kedves Bak és higgyen benne, hogy jó vége is lehet!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Míg általában a szerelmes álmodozás, meglehetõs örömeket okoz önnek, addig a valóságban már sokszor, sokkalta árnyaltabbak és bonyolultabbak a dolgok. Még, ha a kettõ olykor nagyon is különbözik, akkor se feledje el, hogy miért is jó alap a jelen kapcsolata az álmaihoz, az segíthet kicsit pozitívabban látni a dolgokat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-08-11

Ikrek

Bármennyire is igyekszik szem elõtt tartani mások, talán kedvese érdekeit, sose feledkezzen meg róla, hogy szívügyeinek középpontjában talán mégiscsak önmaga áll. Ne keverje a toleranciát a minden elviselésével, a szerelmet a megértéssel, s a szexet a szerelmeskedéssel!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

Kos

Ma, amennyiben egy kapcsolati dilemma kerülne terítékre, semmiképpen se elégedjen meg félmegoldásokkal. Üsse addig a vasat, amíg, nem, hogy alapakarata teljesül, de még további pluszokban is sikerül megállapodnia. Kijár már önnek egy kicsit, hogy igaza legyen, annál is inkább, mivel mostanság elég kompromisszumot kötött már!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: