Bak

Még, ha kiszámíthatatlannak és ingoványosabbnak is ígérkezik, mégis érdemes most abba az irányba mennie, amit a szíve diktál, kedves Bak. Az álmok túl fontosak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyja õket az ember. Lesz, ami lesz!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Ma szenvedélyes érzelmek keríthetik hatalmukba, melyek befolyása alatt, nehezebben lehet képes megítélni szerelme tetteit. Ne legyen elfogult, kedves Bika, õ sem tökéletes, így igyekezzen picit jobban belegondolni a dolgok lényegébe, mielõtt, mindenkivel szemben igazat ad neki.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Halak

Bármilyen irányba is haladjon épp kapcsolatuk, ma egyre inkább annak erõsödése lesz jellemzõ. Ha esetleg ez negatívumot jelentene, igyekezzen megtenni mindent azért, hogy mielõbb pozitívba váltson át a tendencia. Nem lehetetlen. Legyen kitartó, kedves Halak, akkor sikerülni fog!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

A mai napon, kissé feszült lehet ön és szerelme tárgya között a hangulat, esetleg kisebb súrlódásokkal is számolni lehet, aminek következtében, ma kevésbé sikerülhet koncentrálni más területekre. A helyzet orvoslásaként, próbálja meg mielõbb túltenni magát a dolgokon, aztán hamar rendezni kedvesével is a viszonyukat, mielõtt még nagyobb ellentétté fajulna egy apró nézeteltérésük.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: