Bak

Egy szerelmi dilemmával kapcsolatban, bár eleinte sikerül gyorsan tüzet oltania, kedves Bak, azonban, ahogy egyre kisebb a láng, érzékelhetõen, annál több még a parázs a mélyben. Legyen türelmes és megértõ, s, ahogy csillapodnak a dolgok, ön is annál óvatosabban, szelídebben haladjon tovább az úton, nehogy hirtelen hamar újra fellángoljanak az ellentétek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

A mai napon kulcsfontosságú lehet, hogy semleges maradjon minden, ön körül zajló atrocitás kapcsán, kedves Bak. Nem szabad, hogy hagyja, hogy kihozza bárki is a sodrából, mert az hosszútávon, beláthatatlan következményekkel járna, alapvetõen jól bejáratott kapcsolatrendszerére nézve. Maradjon bölcs és igyekezzen megérteni valamelyest mindkét oldal álláspontját, hogy, amennyiben kikérnék véleményét a problémás ügyben, kellõképpen pártatlan tudjon maradni.

Bika

Bár úgy érezheti, jelenleg minden a legjobb úton halad szerelmi téren, mégis, kissé bizonytalannak érezheti magát a jövõt illetõen, legalábbis azon részek tekintetében, melyeket még homály fed. Ne aggódjon, amíg nincs rá oka, kedves Bika, bízzon jobban önmagában, s szerelme/szerelmük erejében!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma, bármilyen konfliktus helyzetbe is kerüljön, emlékeztesse magát, milyen sok jó dolog is volt már az életében, melyekért érdemes harcolni. Ne hagyja, hogy letörjék és kizökkentsék nyugalmából az ön körül kirobbanó ellentétek. Koncentráljon inkább feladataira, legyen cél- és öntudatos, határozott és elszánt! Ne rendüljön meg egy pillanatra sem, mert akkor sérülhet, inkább fogja fel úgy a dolgot, hogy eme vitás idõszaknak is vége lesz egyszer, s majdcsak újra helyére kerülnek a dolgok, csak hinni kell benne. Ön gyógyító és békítõ szellem, kedves Bika, hát aszerint is cselekedjen, míg mások csak marják egymást.

Csütörtöki Horoszkóp 2022-04-14

Halak

Ma nagy kihívást jelenthet a szerelmes, romantikus ábrándokat összefésülni a valósággal, pedig ez az egyetlen módja, hogy valahogy realizálhatóak legyenek, másképpen az egész kérdéskör akadémikus. A legegyszerûbb módszer erre, ha elõször is szelektál az ember, de nem szíve vágya, hanem a puszta tények és logika elvei szerint. Ez a legnehezebb, de a legnagyobb lépés is a megvalósulás felé...

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-28)

Ma meglehetõsen gyorsan történhetnek ön körül a dolgok, kedves Halak, azonban, ennek ellenére se érezze úgy, hogy önnek is okvetlenül jobban kellene hajtania, hisz a jelenlegi tempóban is éppen elég dicséretesen helytáll. Amúgy is, ön birtokában van a hosszútávon, jó eredmények produkálásának titkának, azaz a módszerességnek, így, míg mások ide-oda ugrálva kapkodnak, addig ön a világért se térjen el a jól kitaposott ösvénytõl, mert, a látszat ellenére, az eredmények úgyis hamarosan önt fogják igazolni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: