Bak

Egyre inkább azt érezheti, hogy nehéz kezelnie csábító, romantikus vágyait, melyektõl hajtva, ma fejest ugorhat egy provokatív szituációba! Mielõtt azonban teljesen elveszítené a fejét, gondoljon bele, kedves Bak, mi-mindent vehet ezzel a nyakába, mi lehet ennek a következménye? Késõbb még hálás lehet magának, hogy eme kissé lankaszt, fogós, ám jogos kérdéseket ma feltette!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Amennyiben ma sikerül hamar letudnia a kötelezõket, vagy legalábbis azon teendõit, melyek nagyobb koncentrációt igényelnek, akkor délutánra már egészen szerelmes hangulatba jöhet! Ez azért is jó hír most, kedves Bika, ugyanis, a csillagok is rendkívül szerencsés végkimenetelt jósolnak a szerelemben, így kedvese, sõt, talán még akár csak kiszemeltje is nagy hajlandóságot mutathat összebújni önnel, ami egyenesen egy õrjítõ és erotikus éjszakába torkollhat!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

Halak

Akármirõl is legyen szó, ma mindent kicsit felnagyíthat magában. Ez jó hír, amennyiben egy nagyon megkapó beszélgetésrõl, vagy egy kiadós szeretkezésrõl van szó, ugyanakkor, ha viszont összekapnának valamin, már nem éppen jó, ha hajlamos túlzásokba esni. Terelje szépen az elsõ verzió irányába az eseményeket és élvezzen ki minden együtt töltött percet, kedves Halak!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

Egy része ma kifejezetten gyengédségre és szeretetre vágyhat valakitõl, aki felé azonban, talán nem meri kifejezni õszinte érzéseit, félve az elutasítástól. Bármennyire is aggodalommal telne meg szíve, a jutalom minden kockázatot elhalványíthat, így érdemes lenne mégis egy próbát tennie! Higgyen benne, hogy sikerül, kedves Ikrek, s akkor fog is! Bátorság!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: