Bak

Hajlamos lehet ma minden kis apróságon bosszankodni, kedves Bak, s ez egy kicsit megnehezítheti, hogy valami kialakuljon szerelmi téren. Próbálja meg mindennek a pozitív oldalát látni, vagy legalább is, nem törõdni bizonyos zavaró apróságokkal, inkább csak élvezze a szerelmet és az életet, hiszen csak ez számít igazán!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Bika

Ma egy kisebb szerelmi dilemmával kellhet szembe néznie, kedves Bika, melyet nem biztos, hogy elsõre, egymaga meg tud oldani, sõt, lehet, hogy elfogultsága miatt, nem is lát tisztán az ügyben. Alkalmasint, érdemes kikérnie egy közeli jó barátja, vagy bizalmasa véleményét is, mielõtt még olyasmire szánná el magát, ami csak tovább ront, mintsem javít a helyzeten!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai nap kifejezetten érzelem gazdagon alakulhat, kedves Bika. Könnyen lehet, hogy valakivel, aki nem rég lépett be életében, egy komolyabb szintre emelkedik kapcsolatuk, s ez meglehetõs izgalmakkal és vágyakozással töltheti el most, amit, ha szorongó szívvel is, de kifejezetten élvez. Akármennyire is a mennyekbe érzi most magát, azért igyekezzen megkülönböztetni a képzeletet a valóságtól, hogy, legalább látszólag reális maradjon, amúgy pedig élvezze, hogy pezseg ön körül az élet!

3 női csillagjegy, akik tönkremennek a magánytól

Halak

Ma kevésbé lehet képes ráhangolódni kedvesére, ami átmenetileg, apróbb ellentéteket szülhet önök között, ugyanakkor, ha sikerül hamar túltennie magát ezeken, s megnyugodni, rendkívül jól összecsiszolódhatnak, s karjaiban igazi megnyugvásra lelhet! Lebegjen ez a szeme elõtt, kedves Halak, akkor biztosan be is teljesül!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Ikrek

Igyekezzen ma minél több idõt tölteni szerelmével, aki most nagyon is vágyhat a közelségére, s nyilvánvalóan, az érzés kölcsönös! Ügyeljen ugyanakkor arra, hogy ne keveredjenek tartósan szóváltásba vele, mert annak nem biztos, hogy most szerencsés lenne a végkimenetele, így, ha valamiben nagyon nem értenek egyet, inkább napolják el a témát, s térjenek rá a kellemesebb dolgokra...

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-29)

A mai napot energikusan és vidáman kezdheti, azonban a nap során számos olyan próbálkozással találkozhat, amikor valaki le akarja lankasztani kedvét, annak ellenére, hogy ön meg általában éppen ellenkezõleg szokott cselekedni, azaz igyekszik szebbé varázsolni mások napját! Maradjon is ilyen, kedves Ikrek, és ne hagyja, hogy kikezdjék jó kedvét! Akinek meg nem tetszik, hogy fütyörészve, dalolászva sasszézik a folyosón, hát ne nézzen oda!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: