Rák

A mai nap igencsak mély érzelmek keríthetik a hatalmába, melyek tovább mélyíthetik a szerelmét valaki iránt, aki talán már régóta fontos Önnek. Amennyiben ennek ellenére is menekült eddig e kapcsolat elõl, úgy talán itt az ideje, hogy felhagyjon ezzel, s megtegye a nagy lépést. Ha tartós kapcsolatban él, s kedvese irányába gyengül el, ne legyen féleszeg kimutatni újdonsült rajongását iránta! Fergeteges, szerelmes élmények forrása lehet gazdag érzelemvilága!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A mai egy nagyon szerencsés nap lehet, már legalább is a pénzügyek, a karrier és a szerelem tekintetében, ugyanis az egészsége kicsit megrendülhet, s akár kellemetlen tünetekkel jelentkezõ, apróbb elváltozásokat is tapasztalhat magán, melyeket adott esetben érdemes lenne szakembernek is megmutatnia, biztos, ami biztos! Amúgy viszont élvezze ezt a mesés napot, mert ma valami olyasmi is sikerülhet, ami eddig még soha, s így az igazi csodák napja lehet a mai!

Skorpió

A mai nap folyamán, átmenetileg elválni kényszerülhet szerelmétõl, ami bizony most jobban megviselheti a szokásosnál, mindenesetre, ne szomorkodjon sokáig, kedves Skorpió, higgye el, hamarosan újra együtt lehetnek! Addig is engedje el a dolgot, s koncentráljon a feladatra, akkor bizony az idõ is gyorsabban telhet a következõ találkozásig!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörõ sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellõ mennyiségû energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hõmérõ higanyszála! Érthetõ, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Szűz

Meglehet, kedves Szûz, hogy ma kevesebb idõt lesz alkalma szerelmével tölteni, mint amennyit szeretne, azonban a fõ az, hogy vannak egymásnak, s, hogy mindenben számíthat rá, így jelen körülmények között sincs oka a szomorúságra. Fogja fel úgy s dolgot, mint egy kapcsolati próbatételt, melyet, minél kevésbé vesz fel, annál könnyebben átvészelhetnek, s hamar, újra egymás karjaiban találhatják majd magukat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

Ma nagy jelentõsége lehet annak, amivel foglalatoskodik, így kulcskérdéssé válhat az ügyben a másokkal, esetleg partnerekkel való kommunikáció, melynek stílusára és intenzitására sikerül is ösztönösen jól ráéreznie. Az este folyamán is egy szeretetteljes, meghitt beszélgetésre kerülhet sor egy, az ön számára fontos valakivel, egy jó barátjával, vagy szerelmével. Ha minden jól megy, a nap végére egy szellemileg minden eddiginél kielégítõbb és termékenyebb napot zárhat, melynek rövidesen meglesznek a kívánt eredményei is!

Vízöntő

Ma egy kisebb sérelem érheti szerelme irányából, melyet Õ ráadásul, talán észre sem vesz, hogy elkövetett, s ez még inkább fokozhatja nem tetszését. Bármennyire is nem volt szép tõle, amit mondott, vagy tett, gondoljon arra, hogy valószínûleg, nem volt szándékos, ráadásul, valljuk be, senki sem hibátlan!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-05)

A függetlenség és az egyediség nagyon fontos az ön számára, kedves Vízöntõ. Eddig sem tántorította el semmi attól, hogy a saját útját járja, ezután se hagyja, hogy bárki más megszabja, milyen irányt vegyen az élete. Mind azt, amit eddig elért, saját magának, buzgóságának, kitátásának és sokszor ember feletti erejének köszönheti. Ha esetleg párkapcsolatban él és úgy érezné, hogy a dolgok kettejük között már nem megfelelõen mûködnének, ne féljen lépni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: